• Kérj szakmai segítséget

  Ha szükséged van szakmai segítségre, akkor keress minket bátran.
  TOVÁBB
 • Órarend

  Itt a Yakuza Fitnessnél minden szakemberünk készséggel áll rendelkezésedre. Ha kíváncsi vagy, hogy mikor vannak az edzéseik, kattints az Órarendre.
  TOVÁBB
 • Nyitvatartási idő

  • Hétfő - Péntek
   Órarendi órák időpontjában
  • Szombat
   9.00 - 11.00

Attól a pillanattól kezdve, hogy belépsz hozzánk, tudni fogod, hogy a Yakuza Fitness egy különleges hely

Saját testsúlyos, funkcionális edzőterem & Egészségmegőrző szolgáltatások

Egy érzés, egy közösség, egy kihívás, ahol jól érzed magad. Ahol ha bejössz mosolyognak Rád.

Egy hangulat, ahol megtalálod a helyet, mert emberek vesznek körül, akik Veled együtt akarnak edzeni, lazulni, kikapcsolódni, élményekkel feltöltődni.

Az itt megivott kávé, shake a nap fénypontja, mert nem egyedül iszod, hanem azokkal, akikkel az edzést végigtoltad, akik barátaiddá lettek, ha engedted. Csak rajtad áll! Gyere mi várunk Rád!​

 • Saját testsúlyos funkcionális edzőterem 4 nagy teremmel, egy személyi edzőteremmel működik 1300 nm-en maximális felszereltséggel. Termeink felszereltsége csoportos edzésmunkára optimalizált. Van olyan termünk, ahol 40 fő egyidejű edzésmunkája is lehetséges.
 • Az edzés előtt vagy után lehetőség van a büfé szolgáltatásait igénybe venni: fehérje turmixok, shakek, kávék, gyümölcslevek.
 • Sóbarlang, amely száraz sóterápia jelleggel működik, krio szauna (-130°C) – (-150°C) hőmérsékleten fejti ki áldásos hatását. Gyógymasszőr lazít, frissít, regenerál igény szerint.

Hívj fel minket telefonon +36 (20) 290-1230VAGY KÜLDJ ÜZENETET

Találkozz Szakembereinkkel

Tapasztalt és elhivatott szakembereink segítségével biztonságban érezheted magad, mivel tudásuk a sport és a fitnesz területén szerzett szaktudással, tehetséggel és szorgalommal párosul. Ismerkedj meg velünk.

Köredzés

ABS (Active Body System)

Az ABS edzés egy funkcionális, saját testsúlyos munkára épülő edzésforma. Az edzések egy órában edzői irányítás mellett köredzéssel folynak.  A cél, hogy az izmokat váltott sorrendben minél előbb fejlődésre bírjuk a szép arányos, izmos test kidolgozása érdekében. Ehhez jórészt saját testsúlyunkat használjuk ellenállásként. Az ABS-ben lehetőség nyílik a gyakorlatok kikönnyítésére, így kezdők számára is jó választás.

TOVÁBB ÓRAREND

Fitness jellegű

BOX

A George Boxing egy kiválóan felszerelt box terem két emelt ringgel, 8-10 box zsákkal, körtékkel, reflex labdával és dukingolóval. Ez nagyon jó lehetőséget nyújt kezdők és haladók számára is. A teljesértékű technikai képzés mellett az erő és az állóképesség fejlesztés a célkeresztben van. Az edzések három fő csapást mutatnak: az egyik a technikai, a másik a pörgetős (kardiós jellegű) és a harmadik a kesztyűzés és a sparringolási lehetőségek. Az edzésen a párok kialakítása során a boxtudás és a tapasztalat is számít.

TOVÁBB ÓRAREND

Több mint TRX

CrossCore

A CrossCore 2,6 m magasban lévő csigán átvetett kötél, mely szabadon elmozdul és a két végére markolatot, illetve kengyelt tettek. A 3.000 feladat garantálja, hogy egyetlen izom sem marad ki a fejlődésből. Az instruktoraink jó zene mellett hangulatos edzésvezetéssel szórakoztatnak benneteket az egy órás CrossCore edzés alatt. Kezdők számára is erősen ajánlott.

TOVÁBB ÓRAREND

Élményszintű tekerés

Spinning

Azoknak, akik más sportokat (is) űznek, aerob alapot ad, ezért kiegészítő sportnak, vagy alapozó edzésnek is kiváló. Sok profi sportoló alkalmazza a Spinninget a felkészülési időszakában. Továbbá tökéletes eszköz az életmódváltáshoz, valamint a diétákhoz. Ebben az esetben (is) érdemes pulzusmérő órát használni. Egy-egy órán 600-800 Kcal-t is elégethetünk, ennek egy részét a zsírtartalékok felhasználásával.

TOVÁBB ÓRAREND

Nem trendi, hanem életmód

A Yakuza Fitnessnél nagy büszkeséggel tölt el bennünket az, hogy már több száz ember életét változtathattuk meg pozitív irányba.

Mindannyian azért dolgozunk, hogy segíthessünk azok számára, akik újra szeretnék megtapasztalni a mozgás örömét, akik szeretnék rég elvesztett egészségüket, formájukat visszanyerni vagy akik megrekedtek a fejlődés útján és úgy érzik, hogy itt az ideje egy szakmai segítségnyújtásnak.

 • Hol található a Yakuza Fitness

  Edzéseink helyszíne: 9027 – Győr, ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31. E-mail címünk: info@yakuzafitness.hu Telefonszámunk: +36 (20) 290-1230

 • Regisztráció

  Légy Te is a klubunk tagja. Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kitölteni a regisztrációs lapunkat és kiváltani a Yakuzás belépő kártyádat, amelynek egy egyszeri 1.000 Ft-os díja van. Töltsd fel kártyádat órajegyeinkkel és vegyél részt edzéseinken.

 • BOX edzés – Bejelentkezés az edzésre, időpontfoglalás

  Ha nem tudod, hogy hogyan kezdj neki életed első BOX edzésének vagy már gyakorlott vagy és csak a Neked megfelelő csoportot szeretnéd felkeresni, akkor hívd fel Nyéki George-t, a +36 (30) 367-5365-os telefonszámon.

 • Bejelentkezés

  Csoportos edzéseink többségének látogatásához, így például CrossCore, ABS, Nyújtás, egyelőre nem kell előre feliratkozni vagy bejelentkezni, mivel a termek befogadóképessége egyenként meghaladja a 25 főt. Ez alól azonban két kivételünk is akad.

Értékeljük mind a Te mind pedig a Családod egészségét és idejét

Célunk, hogy bevigyük a tudatba és igényt teremtsünk arra, hogy a mozgás iránti vágy mindennapos késztetés legyen. Szeretnénk elérni, hogy mindenki az edzéseinket sikerélménnyel teljesítse, a vágyainak megfelelően fáradjon el és fejlődjön a hosszú távú munka alatt. Mindenki találjon időt a saját testével való törődésre és a fontossági sorrend elejére tegye a testmozgás szükségességét. Ha ennek elérésében tudunk kellően motiválni és ennek fenntartásához segítséget adni, akkor úgy érezzük, nem cselekedtünk hiába.

  • SVÉD – SPORTMASSZÁZS

   SVÉD – SPORTMASSZÁZS

   Sportmasszázs alkalmával a sok intenzív gyúró, ütögető és rezegtető technika bevetése miatt a masszázs alap hatásai (vérkeringés és anyagcsere serkenése) sokkal nagyobb mértékben jelentkeznek, mint egy sima svédmasszázsnál.

  • SÓSZOBA, SZÁRAZ SÓTERÁPIA

   SÓSZOBA, SZÁRAZ SÓTERÁPIA

   A légtérbe porlasztott só részecskék, pedig gyógyítólag és megelőzőleg hatnak a légúti megbetegedésekre (asztma, légcsőhurut, allergia, szénanátha stb.). A só gyulladáscsökkentő hatással van, mind az ízületi gyulladásokra, mind a bőr problémákra, ekcémára, pikkelysömörre stb.

Yakuza Fitness & ABS Fitness Park

Kreativitásával az élenjáró

Edzőtermünkben megtalálható sporteszközeinkkel Győrben és az ország más részein is találkozhattok már 🇭🇺 ABS Fitness Park néven. Sajátossága abban áll, hogy a saját testsúlyos, funkcionális edzés élményét nyújtja kültéri verzióban.

ℹ A kültéri fitnesz park megálmodója, tervezője Kiss László, a Yakuza Fitness szakmai vezetője, akinek – az egyedi gondolkodásmódjának köszönhetően – nem csupán az edzései, hanem a kondiparkjai is változatosak. Ha Te is szeretnéd, hogy egy ilyennel gazdagodjon a környezeted és Te is az egyedit keresed, akkor küldj egy emailt az alexandra@absfitnesspark.hu e-mail címre.

Szeretnéd végre megtapasztalni, hogy az általunk telepített sporteszközöket mégis hogyan kell helyesen használni? Gyere és tanuld meg 🔴 közvetlenül tőlünk, a gyártótól és Kiss Lászlótól, az ABS edzésmódszer kifejlesztőjétől a használatukat! 👉 Keresd edzéseinket ABS néven.

Magyar fejlesztés 100%
Vandálbiztos 95%

Megéri megtapasztalni

Prevenció, rehabilitáció, fejlődés

Cél a szép testtartás, arányos izomzat, jó mozgáskoordináció, kiváló állóképesség, nagyfokú gerinc- és ízületi mozgásszabadság megszerzésének lehetősége.

Step by step

 • Fájdalomcsökkentés
 • Lokális Mobilizálás
 • Törzserő és mozgáskoordináció
 • Erő-állóképesség fejlesztés
 • Kérj segítséget telefonon +36 (20) 290-1230

  Ne feledd, számunkra nem csak az adataid fontosak.

 • VAGY KÜLDJ ÜZENETET
 • 9027 - Győr, ETO Park, II. emelet Nagysándor József utca 31.

  Nézz utána edzéseinknek az Órarendben.

 • TOVÁBB AZ ÓRARENDRE