1

Kedves Sporttársaink! 11 év működés után a Yakuza Fitness 2022. április 15-vel végleg bezárja kapuit. ‼ ÁM! Edzőink tovább folytatják tevékenységüket, mi pedig 🆗 április 8-ig teljes üzemben toljuk edzéseinket. 💪🥊🤸‍♂🚴‍♂ Megéri továbbolvasni! 😉🎁 Jöjjön egy kis meglepetés és minden, ami nem fér bele egy mondatba. 🙏

✅ Nyeki George -t profi boxolói múltja, BOX edzései országszerte ismertté tették, így adódott a helyzet, hogy ezúttal nem csak a győri vendégkörének, de a mosonmagyaróvári sporttársaknak is lehetősége nyílik a közös munkára. 👊
📌 Nyeki George- Box Edző,Személyi Edző, Győr

✅ Halmosi Gellért, torna edző, aki képes volt a vendégeit kiszakítani a minden napi pörgésből és így relaxáltan egy erőteljes edzésmunkára bírni őket, most sem adja alább és hasonló lelkülettel várja vendégeit a funkcionális erősítő + nyújtó + relaxációs edzéseire. Keressétek bátran őt:
📌 Halmosi Gellért

✅ Pongrácz Benedek csoportos és személyi edzői tevékenységét a győri Vital Judo Club-ban folytatja, de 💆‍♀ svéd- és sportmasszőrödről ezúttal sem kell lemondanod. Irány és foglalj nála időpontot! 🤗
📌 https://www.facebook.com/PongraczFitness/

✅ Gelencsér Tibor, ha fizikilag egyelőre nem is, de a virtuális térben továbbra is tolja az igét (a Spinninget biztos 😄), keressétek és kövessétek őt közösségi médiás oldalain.
📌 Spinning Tibivel – Online edzések
📌 https://www.youtube.com/c/SpinningTibivel

Tudjuk, hogy sok kérdés fordul meg a fejetekben ilyenkor, így engedjétek meg, hogy megpróbáljunk válaszolni ezekre.

1⃣ Miért zártok be? Netán összevesztetek az Edzőkkel?

Hadd nyugtassunk meg mindenkit, hogy Edzőinkkel, Kollégáinkkal, Terembérlőinkkel maximálisan jól kijöttünk és az együttműködés legmagasabb fokán tudtunk együtt dolgozni, még egy olyan nehéz időszakban is, mint amilyet a covid okozott.

Egyszerűen csak új szelek fújnak. Funkcionális edzőtermünk további működtetése ellehetetlenült, gazdasági értelemben fenntarthatatlanná vált.

2⃣ Gondolkoztatok alternatívában? Persze. Nem is egyben. A Csapattal együtt is és külön-külön is.

A helyek színvonalát, elhelyezkedését, méreteit, parkolási lehetőségeit, belső térkiosztását figyelembe véve egyáltalán nem volt könnyű dolgunk.

Azt szokták mondani, hogy van egy szint, ami alá nem megyünk és van olyan is, ami fölé meg nem éri meg.

Így aztán a jelentős anyagi befektetéssel járó kialakítástól kezdve a kifűthetetlen csarnokon keresztül egészen a 2 m-es belmagasságig mindenen keresztül mentünk. A belvárostól kezdve Szabadhegyen keresztül egészen Ménfőcsanakig.

➖ Egy jó vállalkozás ismérve, hogy tudod, hogy mikor kell elkezdeni, de azt is, hogy mikor kell abbahagyni. ➖

3⃣ Kiss Laci nevét nem látjuk a fenti listában. Ő is tart majd edzést valahol? Nem. 11 év munkája van az edzőterem kiépítésében és az edzéstartásban, így eljött az ideje egy újabb váltásnak, hisz’ mint tudjuk Kiss Lacinál 10 éves periódusokban zajlik az élet. Eljött az ideje egy új fejezetnek. 😇

👀 Ha kültéri fitness park építésben gondolkoztok, feltétlenül forduljatok hozzánk! (www.absfitnesspark.hu😃 De nem árt majd figyelni a közösségi médiánkat, mert tartogatunk még számotokra meglepetést. 💝 L.A.

4⃣ Van még valahol olyan edzőterem, mint a Yakuza? Ha pontosan ezt keresed, akkor nem. Ha viszont nyitott vagy, akkor Győr legszínvonalasabb sportklubjában megtalálhatod a helyed.

Győr 👉 Meleg szívvel ajánljuk a győri 🔵 Leier Fit-Well 🔵 (www.leierfitwell.hu) edzőtermét, ahol a méltán híres ABS edzések módszerével és sporteszközeivel is találkozhatsz.

☑ Ne hagyd ki a Leier Fit-Well tetőterén található ABS Fitness Parkot se akár csoportos és egyéni edzések keretében.
☑ Ha pedig beltéren keresed ugyanezt, akkor az első emeleten a funkcionális részen vár Téged egy 80 nm-es funkcionális edzőblokk, melyet számos, más minőségi géppark vesz körül.

😮 Kipróbálnád, de úgy érzed, hogy még nem jött el az ideje? Figyeld a napokban az e-mailjeidet, mert könnyen lehet, hogy a Leier Fit-Well részéről kellemes meglepetés érhet! 🤫💙

Budapest 👉 Ingázó vagy és nem szeretnél kiesni a ritmusból? Akkor bátran keresd fel partnercégünket a Träning edzőtermet (www.training.hu), ahol CrossCore és ABS edzésekkel folytathatod ott, ahol abbahagytad.

❤️ Végül szeretnénk megköszönni Nektek, kedves Csapattársainknak, Sporttársainknak, hogy ilyen hosszú időn keresztül együtt dolgozhattunk, nevethettünk.

🖌 különösképpen a Kemény Magnak, akikkel 11 éve eddzünk együtt és azon személyeknek, akik a Professional szó hallatán sem rémültek meg tőlünk és több év távlatában Edzőtársainkká, Barátainkká váltak,
🖌 az Early Morning Csapatnak, akik a nap első sugaraival aranyozták be minden napjainkat,
🖌 Senior tornásainknak, akik ugyan csak “valami kis mozgásra” vágytak, de végül csodás hangulatú közösségé váltak és számukra is meglepő keménységgel tudták végezni edzéseiket. A Csapat sok örök életre szóló barátságot kötött és így együtt folytathatják a közös edzésmunkát. 👉 Pongrácz Benedek 😊

🖌 Köszönjük Terembérlőinknek, akik az elmúlt évek nehézségeit is együtt vészelték át velünk és egy különös hangulatot varázsoltak sportágaikkal, így a Németh Balázs vezette hajnali csoportnak, a Győri Koko Gym-nek, a Marina TSE-nek, a Vem Camará Capoeira és a Wing Tsun csapatainak.
🖌 a Győri Női Kosárlabda NB I-es csapatnak, akiknek utánpótláskorú játékosai hosszú éveken át jöttek hozzánk erőnléti fejlesztésre és edzőiknek Gálos Lászlónak, Tullner Krisztiánnak, Boda Istvánnak.
🖌 a Győri ETO Hockey Club utánpótlás és a felnőtt csapatának, valamint ügyvezető igazgatójának Nagy Ákosnak.

Örömmel gondolunk vissza az elmúlt évek sikeres munkatársi kapcsolataira is, így régmúlt és jelenlegi edzőinkre, adminisztrációs, recepciós és takarítós Kollégáinkra, akik olykor úgy tekintettek edzőtermünkre, mintha sajátjuk lenne.

Eljött az ideje, hogy elbúcsúzzunk, de ne feledjétek ‼ 2022. április 8-ig még edzéseket tartunk, így aki még nosztalgiázni szeretne, az ne tartsa vissza magát, mert most aztán tényleg “Most vagy soha! 😃

Sportbaráti szeretettel maradunk tisztelettel:
❤️ Yakuza Team ❤️

Leave a reply