Korlátozások nélküli edzés!

Remek hírrel szolgálhatunk. A Kormány legfrisebb döntése szerint (2021. június 30.) búcsút inthetünk a védettségi igazolványnak és a maszknak. Vagyis, akik eddig azért nem jöttek hozzánk edzeni, mert nem rendelkeztek védettségi igazolvánnyal azok számára ezentúl szabadon látogatható valamennyi edzésünk.

Edzőtermünk látogatásához nincs szükség védettségi igazolványra.

Ne feledjétek, az előttünk álló hetek remek alkalmat adnak számunkra, hogy elkezdhessük a közös munkát és újra visszanyerhessük energiáinkat. Tegyünk azért, hogy egészségünk több lábon álljon!

Mesélj még

 • Bejelentkezés

  Csoportos edzéseink többségének látogatásához, így például CrossCore, ABS, Nyújtás, egyelőre nem kell előre feliratkozni vagy bejelentkezni, mivel a termek befogadóképessége egyenként meghaladja a 25 főt. Ez alól azonban két kivételünk is akad.

 • Regisztráció

  Légy Te is a klubunk tagja. Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kitölteni a regisztrációs lapunkat és kiváltani a Yakuzás belépő kártyádat, amelynek egy egyszeri 1.000 Ft-os díja van. Töltsd fel kártyádat órajegyeinkkel és vegyél részt edzéseinken.

 • Hány alkalmam maradt a kártyámon

  Jelenleg a rendszer a csak élő bérletek esetén tudja megmutatni, hogy hány alkalom maradt a kártyán. A lejárt bérlet alkalmait a recepción tudod lekérdezni.

 • Hol található a Yakuza Fitness

  Edzéseink helyszíne: 9027 – Győr, ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31. E-mail címünk: info@yakuzafitness.hu Telefonszámunk: +36 (20) 290-1230