Spinning edzés – Bejelentkezés az edzésre, időpontfoglalás

Kedden és csütörtökönként késő délutánonként igazi, vérbeli Spinning edzések kezdődnek “(…mert mi mindannyian hiszünk) abban, hogy a mozgásszegény életmódtól egy jó közösségben a legkönnyebb megszabadulni.”

🚴 A Spinning órák látogatása ✍️ előzetes bejelentkezéshez kötött a Spinning kerékpárok korlátozott száma miatt. Ez jelenleg 24 darab kerékpárt jelent.

💳 Aki rendelkezik Yakuzás kártyával az a https://secure.myoptime.eu/fit/login honlapon tud bejelentkezni a kártya számával. A jelszó – azok számára, akik még nem használták – 123456. Az Adatlap semmilyen szenzitív adatot nem tartalmaz, de a jelszó megváltoztatása ajánlott. Aki elfelejtette a jelszavát vagy nem tud belépni, írjon e-mailt nekünk az info@yakuzafitness.hu e-mail címre.

❓ Aki elvesztette a Yakuzás kártyáját, az legyen kedves jelezze felénk az info@yakuzafitness.hu e-mail címen és számára 1.000 Ft fejében adunk egy másik kártyát és be is jelentkeztetjük az edzésre, ha megadásra kerül az időpont és van hely az edzésen. A kártya díja helyszínen fizetendő.

👉 Aki nem rendelkezik még Yakuzás kártyával, az az első alkalommal legyen kedves az info@yakuzafitness.hu e-mail címen név, telefonszám és e-mail cím és az edzés pontos megjelölésével jelentkezni.

☎ Telefonos egyeztetésre a szakaszos nyitva tartás miatt az Órarendben szereplő órák időpontjaiban lehetséges.


Ha nem tudsz eljönni, mondd le időben

Ha nem mondod le a https://secure.myoptime.eu/fit/login weboldalon keresztül az edzésedet a megelőző 2 óráig, akkor az alkalom automatikusan levonódik. Vagyis levonjuk úgy az alkalmat, mintha eljöttél volna.

Kérjük, hogy figyeljetek arra, hogy időben mondjátok le, ha mégsem tudtok jönni, mert az alkalmakat nem állítjuk vissza. Ez nem lenne fair sem a Társaitokkal szemben, akik megtesznek minden tőlük telhetőt és az edzővel szemben sem.

Mesélj még

 • Bejelentkezés

  Csoportos edzéseink többségének látogatásához, így például CrossCore, ABS, Nyújtás, egyelőre nem kell előre feliratkozni vagy bejelentkezni, mivel a termek befogadóképessége egyenként meghaladja a 25 főt. Ez alól azonban két kivételünk is akad.

 • Regisztráció

  Légy Te is a klubunk tagja. Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kitölteni a regisztrációs lapunkat és kiváltani a Yakuzás belépő kártyádat, amelynek egy egyszeri 1.000 Ft-os díja van. Töltsd fel kártyádat órajegyeinkkel és vegyél részt edzéseinken.

 • Hány alkalmam maradt a kártyámon

  Jelenleg a rendszer a csak élő bérletek esetén tudja megmutatni, hogy hány alkalom maradt a kártyán. A lejárt bérlet alkalmait a recepción tudod lekérdezni.

 • Hol található a Yakuza Fitness

  Edzéseink helyszíne: 9027 – Győr, ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31. E-mail címünk: info@yakuzafitness.hu Telefonszámunk: +36 (20) 290-1230