Milyen edzésekkel foglalkozik a Yakuza Fitness

Edzőtermünk kizárólag saját testsúlyos edzésekkel foglalkozik, ahol a bemelegítés és a nyújtás alapvető részét képezi a foglalkozásainknak, legyen szó csoportos vagy személyi edzéseinkről. Edzésmódszereinket funkcionális edzésként is emlegetik. Nem hiába, hiszen az itt megszerzett tapasztalat és gyakorlat bátran használható a minden napi életben és az azon kívül előforduló fizikai és lelki megterhelést jelentő helyzetekben.

Alapvetően mi a CrossCore magyarországi kizárólagos forgalmazója vagyunk. A CrossCore is a függesztett erősítő eszközök családjába tartozik, de mivel itt a TRX-től eltérően mindkét kötélszár folyamatos mozgásban tud lenni, ezért több mint 3.000 gyakorlat kombinációja teszi lehetővé változatos edzéseink megtartását. Ez az egy eszköz képes professzionális szintre emelni képességeidet hiszen nagyon tisztán és teljeskörűen képes a törzserőt felfejleszteni és alkalom adtán továbbfejleszteni.

És az izgalmakat csak tovább fokozzuk ABS edzéseinkkel, ahol a saját testsúlyos edzés eszközökkel egészül ki. Elsőre bár csábítónak tűnhet, nehézségi szintjét tekintve azonban sokkal több tudatosságot és gyakorlást igényel. De vissza ne fordulj, ha kifejezetten erre az edzésünkre szeretnél jönni. 😃

Mesélj még

 • Bejelentkezés

  Csoportos edzéseink többségének látogatásához, így például CrossCore, ABS, Nyújtás, egyelőre nem kell előre feliratkozni vagy bejelentkezni, mivel a termek befogadóképessége egyenként meghaladja a 25 főt. Ez alól azonban két kivételünk is akad.

 • Regisztráció

  Légy Te is a klubunk tagja. Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kitölteni a regisztrációs lapunkat és kiváltani a Yakuzás belépő kártyádat, amelynek egy egyszeri 1.000 Ft-os díja van. Töltsd fel kártyádat órajegyeinkkel és vegyél részt edzéseinken.

 • Hány alkalmam maradt a kártyámon

  Jelenleg a rendszer a csak élő bérletek esetén tudja megmutatni, hogy hány alkalom maradt a kártyán. A lejárt bérlet alkalmait a recepción tudod lekérdezni.

 • Hol található a Yakuza Fitness

  Edzéseink helyszíne: 9027 – Győr, ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31. E-mail címünk: info@yakuzafitness.hu Telefonszámunk: +36 (20) 290-1230