Hány alkalmam maradt a kártyámon

Jelenleg a rendszer a csak élő bérletek esetén tudja megmutatni, hogy hány alkalom maradt a kártyán. A lejárt bérlet alkalmait a recepción tudod lekérdezni.

 1. Nyisd meg internetböngészöd és írd bele annak URL címsávjába (ahol a http://www.google.hu van írva) a következőt vagy kattints rá erre a hivatkozásra: https://secure.myoptime.eu/fit/login
 2. Vedd elő a Yakuza Fitness-es kártyádat.
 3. Írd be a következő adatokat. A felhasználónév: a kártyaszámod lesz, a jelszó 123456. Ne aggódj, semmilyen szenzitív adat nem kerül feltüntetésre, de a jelszó megváltoztatható és mi is ezt ajánljuk. Persze kártyádat kezeld legalább olyan gondosan, mint a bankkártyádat.
 4. Miután rányomtál a Bejelentkezés gombra és bejelentkeztél, azután keresd meg az “Adatlapom” menüpontot és olvasd le, még hány alkalmad maradt a kártyán.

Tudom, tudom nyilván a Kolléganő is meg tudja mondani, ha már egyszer ott áll a pultban, de ha épp kávét főz vagy shaket készít és akkor épp nem Neked, akkor se haragudj meg rá. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél gördülékenyebben haladjon a világ.

Mesélj még

 • Bejelentkezés

  Csoportos edzéseink többségének látogatásához, így például CrossCore, ABS, Nyújtás, egyelőre nem kell előre feliratkozni vagy bejelentkezni, mivel a termek befogadóképessége egyenként meghaladja a 25 főt. Ez alól azonban két kivételünk is akad.

 • Regisztráció

  Légy Te is a klubunk tagja. Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kitölteni a regisztrációs lapunkat és kiváltani a Yakuzás belépő kártyádat, amelynek egy egyszeri 1.000 Ft-os díja van. Töltsd fel kártyádat órajegyeinkkel és vegyél részt edzéseinken.

 • Hány alkalmam maradt a kártyámon

  Jelenleg a rendszer a csak élő bérletek esetén tudja megmutatni, hogy hány alkalom maradt a kártyán. A lejárt bérlet alkalmait a recepción tudod lekérdezni.

 • Hol található a Yakuza Fitness

  Edzéseink helyszíne: 9027 – Győr, ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31. E-mail címünk: info@yakuzafitness.hu Telefonszámunk: +36 (20) 290-1230