Egyedi gyártású sporteszközök

Kőműves csiga

Dolgoztál már építkezésen? Húztál fel betonnal teli vödröt csigával a második emeletre? Ha még nem, nálunk kipróbálhatod magad. Csőben fut a súly, hogy a fejedre ne essen, ami jelen esetben kettlebell olyan súlyú, amit épp elbírsz és itt 5 méter magasra kell felhúznod klasszikus módon kötéllel. De nálunk a lehúzás technikádat virtuóz szintre is emelheted. Felugrással kombinálhatod, csinálhatod egy kézzel, fogadást köthetsz, hogy hány fogással tudod lehúzni vagy háttal állva bólogatva. Lényeg, hogy erősödjön a vállad, karod, hátizmod és ha ezeket csinálod a kötélen függeszkedve mászás is előbb-utóbb menni fog.

Lyukacsos tábla

Egy tábla tele lyukakkal mint a szita és fel van téve a falra és kihívásra csábít. Mászótüskék segítségével lyukról lyukra mászva haladsz egyre feljebb, ameddig a bicepszed bírja Karjaid derékszögben, hogy lépni tudj pár pillanatig egy kézzel is meg kell, hogy tudd tartani magad és ezt 6-7-szer ismételve. Pusztító érzés.

Stability board

Vonzott a cirkusz világa? Szívesen lettél volna akrobata? Csak, amikor pályaválasztás volt épp nem jutott eszedbe? Sebaj, most bepótolhatod. Kapsz egy hengert, rádobunk egy deszkát és már ugorhatsz is fel rá (mintha szörföznél, mert az ugye megy), aztán guggolhatsz, labdát dobhatsz róla, felugrásból fordulhatsz, majd kézen állsz rajta és felébredtél. Na jó. Akár mehet mindez csak lassabb haladással, step-by-step.

Döntött, rugalmas labdadobó

Nincs párod, nem játszik Veled senki? Nincs, aki visszadobja Neked a labdát? Nem baj, a labdadobót épp erre találták ki! Nekivágod a labdát és az úgy jön vissza róla, mint a rakéta. Csak győzd elkapni! dobhatod szemből, oldalról, egy kézzel, két kézzel, melltől fej fölül vagy akár instabil felületről, a lényeg, hogy minden izmod dolgozik, miközben „játszol”. Ja, de még labdád sincs, Ó, Te szegény ember, nem baj, lábad van, futni, ugrani tudsz és már ugorhatsz is bele a döntött trambulin közepébe, hogy visszapattanj róla, mint egy gumilabda és már gyakorolhatod is a stabil talajfogást, a biztonságos leérkezést akár fordulásokkal is. Hajrá, ma van a gyereknap!

Zászlórúd

A falból kiáll egy rúd, 45°-os szögben, de lelopták róla a zászlót? Mi legyen vele, levágjuk? Áh, de hogy csimpaszkodjunk fel rá és menjünk fel rá gyertyába. Ja, hogy ez nehéz? Erősnek kell hozzá lenni karban, vállban, hasban. Bizony nem könnyű, csak a derék embereknek sikerül. Figyelj, régen a derék ember az volt, aki a 80 kg-os lisztes zsákot fel tudta vinni a lépcsőn a padlásra és így ez a kifejezés derékban erős embert jelentett.

Mesélj még

 • Bejelentkezés

  Csoportos edzéseink többségének látogatásához, így például CrossCore, ABS, Nyújtás, egyelőre nem kell előre feliratkozni vagy bejelentkezni, mivel a termek befogadóképessége egyenként meghaladja a 25 főt. Ez alól azonban két kivételünk is akad.

 • Regisztráció

  Légy Te is a klubunk tagja. Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kitölteni a regisztrációs lapunkat és kiváltani a Yakuzás belépő kártyádat, amelynek egy egyszeri 1.000 Ft-os díja van. Töltsd fel kártyádat órajegyeinkkel és vegyél részt edzéseinken.

 • Hány alkalmam maradt a kártyámon

  Jelenleg a rendszer a csak élő bérletek esetén tudja megmutatni, hogy hány alkalom maradt a kártyán. A lejárt bérlet alkalmait a recepción tudod lekérdezni.

 • Hol található a Yakuza Fitness

  Edzéseink helyszíne: 9027 – Győr, ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31. E-mail címünk: info@yakuzafitness.hu Telefonszámunk: +36 (20) 290-1230