Csoportos vagy személyi edzéssel kezdjek?

Őszintén szólva, nem tudjuk, hogy Te, aki a képernyő / telefon / tablet előtt ülsz milyen kvalitásokkal bírsz. Azonban ha minden áron választ szeretnél kapni kérdésedre, akkor nézzünk néhány szempontot, hogy el tudd dönteni, hogy mégis merre tovább.

A személyi és a csoportos edzések között elsősorban a vendégek számában és a kifizetendő díj lerovásában van óriási nagy különbség. Személyi edzéseket maximum 4 főig tartunk. Itt egy olyan izolált edzésről van szó, ahol személyre szabott munka folyik a problémás területekre koncentrálva. Elsősorban a probléma jellege, súlya, illetve az elérendő specifikus cél az, ami meghatározza, hogy erre az edzésfajtára van-e leginkább szükséged vagy esetleg azonnal kezdhetsz a csoportos edzéseinken.

A csoportos edzések lazább szerkezetben, de maximális edzői irányítás és figyelem mellett zajlanak. A közhiedelemmel ellentétben a csapat nem Veled foglalkozik. Itt ugyanis “Mindenki saját magának csinálja”. Elmondom, hogy – mint gyakorló Yakuzás – miért szeretek csoportos edzésekre járni:

 1. A pozitív közegért, ami a bejárattól egészen az edzés végéig végigkísér.
 2. A barátokért, akikkel itt ismerkedtem meg.
 3. A jó hangulatért, amit egy-két, olykor több személy biztosít.
 4. Az edzőért, aki mindig változatos edzéseket tart és soha nem tudhatjuk, hogy az aznap mit ígér.
 5. A csapatszellemért, ami versengésre hív fel, ha azt elfogadom vagy épp átlendít a nehézségeken, ha már feladtam volna.
 6. A példákért, amikből erőt meríthetek.

Bármelyikre is esik választásod, az első és legfontosabb szabály, hogy ne fordulj vissza! Nem a fogorvoshoz készülsz. Készítsd össze az edzéscuccodat, nézd ki magadnak az edzésidőpontot és gyere el. Eljönni nehéz, nem végigcsinálni. Hallgass az edzőre és kezdőként vagy újrakezdőként mindennek csak a felét csináld meg. Jelezd, ha valamilyen problémával küzdesz, de ne keresd a kifogásokat. Nemtől, kortól, fizikai állapottól függetlenül biztosak vagyunk benne, hogy képes leszel megtalálni a Neked való edzésformát, csak legyél türelmes magaddal.

Mesélj még

 • Bejelentkezés

  Csoportos edzéseink többségének látogatásához, így például CrossCore, ABS, Nyújtás, egyelőre nem kell előre feliratkozni vagy bejelentkezni, mivel a termek befogadóképessége egyenként meghaladja a 25 főt. Ez alól azonban két kivételünk is akad.

 • Regisztráció

  Légy Te is a klubunk tagja. Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kitölteni a regisztrációs lapunkat és kiváltani a Yakuzás belépő kártyádat, amelynek egy egyszeri 1.000 Ft-os díja van. Töltsd fel kártyádat órajegyeinkkel és vegyél részt edzéseinken.

 • Hány alkalmam maradt a kártyámon

  Jelenleg a rendszer a csak élő bérletek esetén tudja megmutatni, hogy hány alkalom maradt a kártyán. A lejárt bérlet alkalmait a recepción tudod lekérdezni.

 • Hol található a Yakuza Fitness

  Edzéseink helyszíne: 9027 – Győr, ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31. E-mail címünk: info@yakuzafitness.hu Telefonszámunk: +36 (20) 290-1230