Bejelentkezés

⏰ Csoportos edzéseink többségének látogatásához, így például CrossCore, ABS, Nyújtás, egyelőre nem kell előre feliratkozni vagy bejelentkezni, mivel a termek befogadóképessége egyenként meghaladja a 25 főt.

Ez alól azonban két kivételünk is akad:

SPINNING edzésünk bejelentkezéshez kötött a Spinning kerékpárok korlátozott száma (25 db) miatt, így kérünk, hogy ide kattintva olvasd tovább a Rád vonatkozó bejelentkezési szabályokat.


BOX edzésre Nyéki George külön időpontfoglalóján keresztül tudsz jelentkezni, melyet ezen a linken is elérhetsz.

⌚ Ahogy időd engedi, kérünk Téged, hogy aktuális edzésed előtt legkésőbb 15 perccel jelenj meg.

❗ Az aktuális edzés megkezdését követően 15 perccel nem áll módunkban senkit sem az edzésre beengedni. Kérlek értsd meg, hogy mindezt Érted tesszük! Számunkra fontos, hogy ne sérülj meg pusztán azért, mert lekésted a bemelegítést. ☝️

☕ Inkább igyál egy csésze kávét vagy olvass egy jó könyvet. 😃

Ezeket hozd magaddal: A Yakuza Fitness-es kártyádat!

Első és egyben mindenkori öltözéked legyen:

1️⃣ Kényelmes viselet: hosszú vagy rövid nadrág és egy izzadságkor is kényelmes viseletet jelentő felsővel, pólóval. 😎 A cél a funkcionalitás.

2️⃣ Egy pár (nyers) gumitalpú cipő, ami váltócipő. ❗ Figyelem! Fontos, hogy a cipőd talpa mindig tiszta legyen. Gondolj bele, mennyi kosz és mocsok ragad bele cipőd talpába még azon az “5 méteren” is, amíg az autótól eljutsz az edzőteremig. 😃

3️⃣ Egy kis törölköző. 😃 Csak hogy ne érezd magad kényelmetlenül, ha mégis megizzadnál.

4️⃣ Innivaló, ha edzés közben megszomjaznál. 😊 Ha elfelejtetted vagy útközben megittad, nálunk is pótolhatod hiányosságod.

5️⃣ Kiegészítőként hozhatsz zuhanyzásra alkalmas szettet: papucsot, nagy törölközőt, tusfürdőt (és hajcsatot). A többi már a Te dolgod. 😃

Mesélj még

 • Bejelentkezés

  Csoportos edzéseink többségének látogatásához, így például CrossCore, ABS, Nyújtás, egyelőre nem kell előre feliratkozni vagy bejelentkezni, mivel a termek befogadóképessége egyenként meghaladja a 25 főt. Ez alól azonban két kivételünk is akad.

 • Regisztráció

  Légy Te is a klubunk tagja. Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kitölteni a regisztrációs lapunkat és kiváltani a Yakuzás belépő kártyádat, amelynek egy egyszeri 1.000 Ft-os díja van. Töltsd fel kártyádat órajegyeinkkel és vegyél részt edzéseinken.

 • Hány alkalmam maradt a kártyámon

  Jelenleg a rendszer a csak élő bérletek esetén tudja megmutatni, hogy hány alkalom maradt a kártyán. A lejárt bérlet alkalmait a recepción tudod lekérdezni.

 • Hol található a Yakuza Fitness

  Edzéseink helyszíne: 9027 – Győr, ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31. E-mail címünk: info@yakuzafitness.hu Telefonszámunk: +36 (20) 290-1230