CrossCore – Yakuza Fitness
0
Akció!
(1 vásárlói értékelés)

CrossCore

99.000 Ft

A lakásodban nincs hely bordásfalnak, fitball labdának, fekvenyomó padnak, húzódzkodónak? A CrossCore-hoz csak egy ajtó kell és előtte 2,5 m-es hely, ami 1,5 m széles vagy egy konzol a mennyezetre két tiplivel feltéve és megvan az edzőtermed. Ma egy izomtömeg növelő edzést szeretnél? Kar-láb-has izmokra? Mindez lehetséges a CrossCore-ral is. Nagyobb ellenállás, kisebb ismétlésszám, hosszabb pihenőidő. A két kötélszár teljes terjedelemben mozog. 😉

Készleten

Akarsz-e egy komplex, jól felszerelt edzőtermet a lakásodba? 10 ok, amiért Neked ilyenre szükséged van.

6 nm-en

Mondj egy edzőtermet, ami elfér összesen 6 nm-en

Külön költségek nélkül

10 mp alatt felszereled az ajtódra vagy egy fára és már edzhetsz is vele.

Változatos edzést szeretnék!

Kardió, erősítő, szálkásító edzést szeretnél ma? Szabadban vagy otthon? A válasz: CrossCore!

Ma csak este 10 után lenne időm edzeni. Egyébként fel vagyok pörögve, aludni úgysem tudnék. Vedd elő a CrossCore-t és dolgozz meg rajta 3 fő izomcsoportot.

A lakásomban nincs hely bordásfalnak, fitball labdának, fekvenyomó padnak, húzódzkodónak stb. A CrossCore-hoz csak egy ajtó kell és előtte 2,5 m-es hely, ami 1,5 m széles vagy egy konzol a mennyezetre két tiplivel feltéve és megvan az edzőtermed.

Ma egy izomtömeg növelő edzést szeretnék. Kar-láb-has izmokra. Mindez lehetséges a CrossCore-ral is. Nagyobb ellenállás, kisebb ismétlésszám, hosszabb pihenőidő. 6 x 6 vagy 8 x 8-as széria-ismétlésszám kombinációval. Láb: egy lábas gyakorlatok, akár combhajlítóra is. Kar: függőleges kötélszárról fekvőtámaszok. Egy kezes bicepszek, behúzások. Has: lábfej beakasztásból bicskák, oldalirányú behúzások lassítva és több száz egyéb variáció.

Kardiós edzés: ma állóképességre dolgoznék. Miért ne? Szökdelős, futós felugrásokkal, kitörésekkel tarkított feladatok pl. időre 20 x 30 mp munkaidő 15-20 másodperces pihenőkkel. Ezzel elmehetsz akár max pulzusértékig is.

Párban edzenék, de csak egy eszközünk van. Lehetséges ez? Igen, amíg az egyikőtök dolgozik a CrossCore-on, a másik pihenhet vagy csinál egy nyújtó feladatot egy adott izomcsoportra, amit épp megdolgoztok.

Kimennél a szabadba edzeni egy parkba vagy egy vízpartra? Oké! Vidd magaddal, 2 kg mindössze, kösd fel egy fára és már dolgozhatsz is vele.

Nálad szempont az ár-érték arány, minőség, tartósság? 9 éve használjuk fitness termünkben, csoportos foglalkozásokon, napi 4-5 órában és nem tud elkopni, meghibásodni 100-120 kg-os vendégeinkkel sem. Kell ennél több?

Így lesz a vásárlásból befektetés.

További információk

Tömeg 2 kg
Méretek 25 × 10 × 25 cm
  1. Alexandra dr. Varga

    A LEGJOBB FUNKCIONÁLIS SPORTESZKÖZ, AMIT VALAHA MEGISMERTEM. A TEST DŐLÉSSZÖGÉVEL NAGYON JÓL ÁLLÍTHATÓ A NEHÉZSÉGI SZINT. STRAPABÍRÓ ÉS VÁLTOZATOS EDZÉSEKET LEHET RAJTA CSINÁLNI.

Véleményezd

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük