Yakuza Fitness

Irányítani az életed és reális elvárásokat támasztani a napoddal kapcsolatban minden napi kihívást jelent, de ezek jelentik a megoldást a stressz megfelelő kezeléséhez.

— Josh Billings
 • 9027 Győr ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31.

  Ne feledd, adataid védelme fontos számunkra.

 • KAPCSOLAT
 • Segíts esetén keress minket bizalommal +36 (20) 290-1230

  Törődünk Veled.

 • KÜLDJ ÜZENETET
1
1

Svéd - sportmasszázs

Sportmasszázs alkalmával a sok intenzív gyúró, ütögető és rezegtető technika bevetése miatt a masszázs alap hatásai (vérkeringés és anyagcsere serkenése) sokkal nagyobb mértékben jelentkeznek, mint egy sima svédmasszázsnál. Továbbá, mivel a gyúrással szó szerint a normál helyükről kiemelve dolgozzuk át az izmokat, így az izomgörcsöket, izomfeszüléseket is hatékonyabban tudjuk kezelni, aminek köszönhetően a sportmasszázs az egyik legjobb stresszoldó masszázs.

Egyik legnagyobb előnye, hogy intenzitása és mélyre ható, erőteljes fogásai miatt sokkal gyorsabban és tartósabban hat, mint a legtöbb egyéb masszázsfajta. A másik előnye, ami miatt sok szempontból verhetetlen, hogy mivel a gyúrás, ütögetés és rezegtetés pont az a három fogása a svédmasszázsnak, amelyek nem igényelnek feltétlenül vivőanyagot (olaj, krém) – sőt, anélkül sokszor könnyebben kivitelezhetőek –, adott esetben sokkal kevesebb előkészülettel, mondhatni szükség esetén bárhol, bármikor alkalmazhatóak egy jó kis frissítő gyúrás apropóján. (Az oldalon feltüntett szövegek forrása: fabulo.hu Nagy Sándor, gyógy- és sportmasszőr, mozgás- és tartásfejlesztő szakember, gerinctréner, a Rapid Massage Service alapítója és vezetője)

Bejelentkezéshez kérjük, hogy hívd a +36 (70) 207-2702-es telefonszámot

A sportmasszázs időtartartama

Minden masszázs eredendően relaxál és energetizál is. Amennyiben a masszőr az előbbit szeretné jobban támogatni, akkor lassabb, lágyabb technikákat alkalmaz hosszabb ideig; ha pedig az utóbbit, akkor intenzívebb fogásokat végez rövidebb ideig.

A sportmasszázs előnyei

Fellazítja a letapadt izmokat, csökkenti a merev izmok okozta fájdalmakat, kiüríti a felhalmozódott méreganyagokat.

Sportmasszázs időtartama

 • 30 perces
  4.000 Ft
 • 60 perces
  6.000 Ft
 • Hol található a Yakuza Fitness

  Edzéseink helyszíne: 9027 – Győr, ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31. E-mail címünk: info@yakuzafitness.hu Telefonszámunk: +36 (20) 290-1230

Bejelentkezés masszázsra

Előzetes bejelentkezés

A masszázson való részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött. Jelentkezz a +36 (70) 207-2702-es telefonszámon.

Válaszd ki az időtartamot

Válassz 30 vagy 60 perces sportmasszázsaink közül és érkezz időben a kezelésre.

Foglald le a következő időpontod

Rendszeres sportmasszázzsal megelőzheted a sérüléseket és javíthatod az izmok kondícióját.

Bejelentkezéshez kérjük, hogy hívd a +36 (70) 207-2702-es telefonszámot