Yakuza Fitness

Irányítani az életed és reális elvárásokat támasztani a napoddal kapcsolatban minden napi kihívást jelent, de ezek jelentik a megoldást a stressz megfelelő kezeléséhez.

— Josh Billings
 • 9027 Győr ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31.

  Ne feledd, adataid védelme fontos számunkra.

 • KAPCSOLAT
 • Segíts esetén keress minket bizalommal +36 (20) 290-1230

  Törődünk Veled.

 • KÜLDJ ÜZENETET

Száraz sóterápia, sószoba sógenerátorral

A sókamra – jelen esetben a sószoba – egy olyan helyiség, melynek falai, himalájai sóbányákból származó kristálysó tömbökkel, kristálysó téglákkal vannak kirakva.  A sókamrában egy kristálysó ionizátor vagy só párásító himalájai kristálysó oldatot párologtat el. Ezáltal a levegő sós, tökéletesen por és ingermentes, erős antiallergén és antibakteriális hatású. A körülöttünk levő só egy harmonikus, nyugtató rezgést biztosít. A légtérbe porlasztott só részecskék, pedig gyógyítólag és megelőzőleg hatnak a légúti megbetegedésekre (asztma, légcsőhurut, allergia, szénanátha stb.). A só gyulladáscsökkentő hatással van, mind az ízületi gyulladásokra, mind a bőr problémákra, ekcémára, pikkelysömörre stb.

A Yakuza Fitness sószobája sógenerátorral ellátott.

A sógenerátor 40 percen keresztül folyamatosan fújja be a sót.

Tudta-e, hogy

 • az emberi test több mint 70 %-a víz.
 • Már több mint száz évvel ezelőtt bebizonyították (Dr.Wilhelm Schüssler) hogy az emberi holttest elégetésekor keletkező hamu azon ásványi sók összessége, melyből az emberi test felépül.
 • Az anyaméhben levő magzatvíz egy 37°C-os 1 %- s só oldat.
 • A vér és a könny 1 %-os sóoldat, ami azonos az őstenger só koncentrációjával.
 • Az emberi agy 90 %-a víz.
 • Só nélkül az emberi agy nem lenne képes egyetlen egy gondolat megformálására sem.

A só fontos szerepet játszik az idegsejtek közötti összeköttetésben és az információ feldolgozásában. A só szükséges az emésztéshez, a tápanyagok felszívódásához. A só tisztítja a tüdőt, a hörgőket és segít a slejm felszakításában. A só felbontja, meglágyítja a nyálkát a tüdőben. (Asztma, Emfizema- tüdőtágulat, Mukoviszidose) A só nyelvre téve megállítja a száraz köhögést. A só szükséges a hurut és az arcüreg lerakódásainak felszakításához. A só a köszvény és az arthritis (ízületi gyulladás) megelőzésében fontos szerepet tölt be. A só megakadályozza az izomgörcsöket. A só megakadályozza a túlzott nyáltermelést. Túlzott nyáltermelés só hiányt jelez.
Az osteoporose- csontritkulás- egyes esetekben a víz és a só hiányára vezethető vissza. Sóra van szükség a csontozat erősítéséhez. A só mivel szerepet játszik a serotonin és a melatonin- szint konstans fenntartásában és ezek szabályozzák közérzetünket, mint pl.: önbizalom, pozitív gondolatok. Így a só közvetetten befolyásolja személyiségünket. A só fontos a libido megőrzésében. A só segít a toka csökkentésében. Ugyanis a só hiány miatt a nyálmirigyek több nyálat termelnek, hogy segítsék a rágást és a nyelést. Valamint hogy elegendő vizet szolgáltassanak a gyomornak a táplálék felbontásához. A vérkeringés a nyálmirigyekben megnövekszik és a véredények víz áteresztővé válnak, hogy a mirigyeket több vízzel lássák el a megemelkedett nyál termelés érdekében. A véredények már nemcsak a mirigyek körül, hanem a nyakban, az állban és az arcban is víz áteresztővé válnak és itt is víz gyűlik össze. A só megvéd a visszerek és a hajszálér repedéstől.

Asztmásoknál fontos megemlíteni, hogy amilyen fontos a só, olyan káros a sok Kálium. A Magas kálium tartalmú gyümölcsök- pl. narancs, banán- sportitalok asztma rohamokat okozhatnak. Ezért célszerű ezeket egy kicsit megsózni, hogy a Nátrium és Kálium egyensúlyát fenntartsuk. Sportolás előtt egy kevés só megnöveli a tüdő kapacitását és a túlzott izzadást meggátolja.

Bejelentkezéshez kérjük, hogy hívd a +36 (20) 290-1230-as telefonszámot

A sóterápia kezelés időtartartama

A sóterápia kezelésének időtartama 40 perc. Az időtartam alatt bármely elektronikai eszköz használata megengedett, de nem tanácsos. A sószemcse célja, hogy lejusson a hörgőkig, így méretéből kifolyólag elég könnyen megkárosíthatja a különféle eszközöket.

Sportmasszázs időtartama

 • 1 db 40 perces kezelés
  1.500 Ft / 1 fő
 • 6 alkalmas bérlet 1 fő számára
  9.000 Ft

Bérlet érvényességi ideje

A 6 alkalmas bérlet érvényességi ideje 1 hónap. A bérlet nem kerül meghosszabbításra, így kérjük, hogy reálisan mérd fel a lehetőségeidet, hogy egy héten hányszor tudsz jönni.

A sportmasszázs előnyei

A sónak, a szervezetünkben a vízháztartás szabályozásán kívül még más szerepe is van, például:

A só egy természetes antihisztamin. Asztma esetén ugyanolyan hatásos, mint egy inhalációs-spray, csak mellékhatások nélkül. Asztmás rohamnál igyunk két-három pohár vizet és tegyünk a nyelvünkre egy csipetnyi természetes sót. Só védi a sejteket és különösen az agy sejteket az elsavasodástól.
A vesének szüksége van sóra, a túltengésben lévő savak leépítésére és azoknak vizelettel történő kiválasztására. Ha a szervezet sóban szegény egyre jobban elsavasodik. A só fontos a lélektani és érzelmi zavarok kezelésében. A depresszió kezelésénél használt Litium a sót próbálja meg helyettesíteni. A só fontos szerepet tölt be az agyban a serotonin és a melatonin- szint konstans fenntartásában. Ha elegendő víz és só van a szervezetben, akkor, mint természetes antioxidánsok eltávolítják a toxikus Salakanyagokat, így nem kell esszenciális aminósavakat, mint pl. tryptophan és tyrosin a szervezetnek feláldozni. Ugyanis a tryptophan szükséges a serotonin, melatonin és tryptamin képzéséhez. A só szükséges a rák megelőzésében és kezelésben. A rákos sejtek oxigén jelenlétében elpusztulnak. Ezek un. anaerob organizmusok, amelyek oxigén hiányos közeget igényelnek. Ha elegendő víz van a szervezetben, és a só megnöveli a vér mennyiséget. Akkor a cirkuláló vérrel az oxigén mindenhova eljut, és az így aktivált és motivált immunsejtek bejutnak a rákszövetbe és elpusztítják azt. A dehidratáció gyengíti az immunrendszert. A só fontos az izomzat és az erőnlét fenntartásához. A só csökkenti a szívritmus zavarokat és fontos szerepet játszik a vérnyomás szabályzásában.

 • Hol található a Yakuza Fitness

  Edzéseink helyszíne: 9027 – Győr, ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31. E-mail címünk: info@yakuzafitness.hu Telefonszámunk: +36 (20) 290-1230

Bejelentkezés a sószobába

Előzetes bejelentkezés

A kezelésen való részvétel előzetes bejelentkezéshez kötött. Jelentkezz a +36 (20) 290-1230-as telefonszámon.

Válaszd ki az időtartamot

Érkezz időben a kezelésre.

Foglald le a következő időpontod

Rendszeres sóterápiával nem csupán a szezonális betegségeknek mondhatsz búcsút, hanem képes leszel az immunkrendszered folyamatos karbantartására is.

Bejelentkezéshez kérjük, hogy hívd a +36 (20) 290-1230-as telefonszámot