Attól a pillanattól kezdve, hogy belépsz, tudni fogod, hogy a Yakuza Fitness egy különleges hely

Saját testsúlyos funkcionális edzőterem 4 nagy teremmel, egy személyi edzőteremmel működik 1300 nm-en maximális felszereltséggel. Termeink felszereltsége csoportos edzésmunkára optimalizált. Van olyan termünk, ahol 40 fő egyidejű edzésmunkája is lehetséges.

Az edzés előtt vagy után lehetőség van a büfé szolgáltatásait igénybe venni: fehérje turmixok, shakek, kávék, gyümölcslevek.

Sóbarlang, amely száraz sóterápia jelleggel működik, krio szauna (-130°C) – (-150°C) hőmérsékleten fejti ki áldásos hatását. Gyógymasszőr lazít, frissít, regenerál igény szerint.

0

nm

0

terem

0

edző

0

különböző edzéstípus

Hitvallásunk

Célkitűzésünk, hogy megéld a sikerélményt az edzéseinken az egészséges éntudat kialakítása és a fejlődés biztosítása mellett. Cél a szép testtartás, arányos izomzat, jó mozgáskoordináció, kiváló állóképesség, nagyfokú gerinc- és ízületi mozgásszabadság megszerzésének lehetősége és tudjunk annyira motiválni, hogy azt érezd, hogy mindezt Te is meg tudod csinálni.

Terem

Saját testsúlyos jelleg a funkcionális edzések minden kellékével.
Rugalmas altalaj – nagy belmagasság – ideális hőmérséklet

Edzők

A 12 fős edzői gárdánk különféle sportolói múlttal, sokféle edzői végzettséggel folyamatos továbbképzések elvégzésével, naprakész tudással várják az élet minden területéről érkező vendégeinket.

Küldetésünk

Első kérdésünk az volt, hogyan értessük meg a rendszeres mozgás szükségességét

Célunk, hogy bevigyük a tudatba és igényt teremtsünk arra, hogy a mozgás iránti vágy mindennapos késztetés legyen. Szeretnénk elérni, hogy mindenki az edzéseinket sikerélménnyel teljesítse, a vágyainak megfelelően fáradjon el és fejlődjön a hosszú távú munka alatt.

Mindenki találjon időt a saját testével való törődésre és a fontossági sorrend elejére tegye a testmozgás szükségességét. Ha ennek elérésében tudunk kellően motiválni és ennek fenntartásához segítséget adni, akkor úgy érezzük, nem cselekedtünk hiába.