Üdvözlünk a Yakuza Fitnessnél

Célkitűzésünk, hogy megéld a sikerélményt az edzéseinken az egészséges éntudat kialakítása és a fejlődés biztosítása mellett. Cél a szép testtartás, arányos izomzat, jó mozgáskoordináció, kiváló állóképesség, nagyfokú gerinc- és ízületi mozgásszabadság megszerzésének lehetősége és tudjunk annyira motiválni, hogy azt érezd, hogy mindezt Te is meg tudod csinálni.

Küldetésünk

Célunk, hogy bevigyük a tudatba és igényt teremtsünk arra, hogy a mozgás iránti vágy mindennapos késztetés legyen. Szeretnénk elérni, hogy mindenki az edzéseinket sikerélménnyel teljesítse, a vágyainak megfelelően fáradjon el és fejlődjön a hosszú távú munka alatt.

— Kiss László

Kik vagyunk mi

Egy érzés, egy közösség, egy kihívás, ahol jól érzed magad. Egy hangulat, ahol megtalálod a helyet, mert emberek vesznek körül, akik Veled együtt akarnak edzeni, lazulni, kikapcsolódni, élményekkel feltöltődni.

— Kiss László
 • Hogyan tudok csatlakozni?

  • Regisztráció

   Légy Te is a klubunk tagja. Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kitölteni a regisztrációs lapunkat és kiváltani a Yakuzás belépő kártyádat, amelynek egy egyszeri 1.000 Ft-os díja van. Töltsd fel kártyádat órajegyeinkkel és vegyél részt edzéseinken.

 • Hol található a hely?

 • Csoportos vagy személyi edzéssel kezdjek?

  • Csoportos vagy személyi edzéssel kezdjek?

   A személyi és a csoportos edzések között elsősorban a vendégek számában és a kifizetendő díj lerovásában van óriási nagy különbség. Személyi edzéseket maximum 4 főig tartunk.

 • Hogyan tudok bejelentkezni az edzésre?

  • Bejelentkezés

   Csoportos edzéseink többségének látogatásához, így például CrossCore, ABS, Nyújtás, egyelőre nem kell előre feliratkozni vagy bejelentkezni, mivel a termek befogadóképessége egyenként meghaladja a 25 főt. Ez alól azonban két kivételünk is akad.

  • BOX edzés – Bejelentkezés az edzésre, időpontfoglalás

   Ha nem tudod, hogy hogyan kezdj neki életed első BOX edzésének vagy már gyakorlott vagy és csak a Neked megfelelő csoportot szeretnéd felkeresni, akkor hívd fel Nyéki George-t, a +36 (30) 367-5365-os telefonszámon.

  • Spinning edzés – Bejelentkezés az edzésre, időpontfoglalás

    A Spinning órák látogatása előzetes bejelentkezéshez kötött a Spinning kerékpárok korlátozott száma (24 db) miatt. Jelentkezni Yakuzás kártyáddal a http://www.optime.hu oldalon lehetséges, ha nincs kártyád, akkor az info@yakuzafitness.hu e-mail címen keresztül.

Találkozz a Szakembereinkkel