Tomáš Vu Thanh - Tomi Latino

Instrutor Latino – valódi nevén Tomáš Vu Thanh – 1988-ban született a szlovákiai Komárnoban. Kapcsolata a capoeirával 2001-ben kezdődött, de az első igazi edzésén 2002-ben vett részt Pozsonyban, ahol Mestre Paçoca tanítványa lett, ekkor csatlakozott az Abadá csoporthoz.

Oktatói munkáját korán kezdte, 2002-óta tanít szülővárosában.

Mestere Abadából való kilépése során követte őt az új, Vem Camará Capoeira csoportba. Időközben kiterjesztette munkáját több városra is, köztük 2007-ben Győrben is létrehozott egy csoportot. Graduado rangra emelő övét, a kék övet 2008-ban szerezte meg.

ÓRAREND
Specialitása Capoeira
Végzettsége Capoeira Instrutor
Edzései
  • Capoeira
EDZŐK
  • Hol található a Yakuza Fitness

    Edzéseink helyszíne: 9027 – Győr, ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31. E-mail címünk: info@yakuzafitness.hu Telefonszámunk: +36 (20) 290-1230

  • Regisztráció

    Légy Te is a klubunk tagja. Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kitölteni a regisztrációs lapunkat és kiváltani a Yakuzás belépő kártyádat, amelynek egy egyszeri 1.000 Ft-os díja van. Töltsd fel kártyádat órajegyeinkkel és vegyél részt edzéseinken.

  • Bejelentkezés

    Csoportos edzéseink többségének látogatásához, így például CrossCore, ABS, Nyújtás, egyelőre nem kell előre feliratkozni vagy bejelentkezni, mivel a termek befogadóképessége egyenként meghaladja a 25 főt. Ez alól azonban két kivételünk is akad.

Tomi Latino Vem Camará Capoeira instruktor

2010 óta egy sikeres projekt keretében értelmi sérültek részére is tart capoeira foglalkozásokat, mellyel mozgási és észlelési képességeik javulását, valamint szociális fejlődésüket segíti elő.

Számos capoeira rendezvény szervezője, övezések, workshopok, gyakorló hétvégék köthetők a nevéhez, melyről mind a résztvevők, mind a látogatók pozitív élményekkel térhetnek haza. 2013 őszén pedig Instrutor Latinonak köszönhetően Komárnoban zajlott a III. Jogos Europeus, azaz a III. Capoeira Európa-bajnokság.

Jelenlegi, Instrutori övét 2014 júniusában szerezte meg Klagenfurtban.

Fiatal kora óta foglalkozik capoeirával, oktatói munkáját Komárnoban kezdte, azonban 2007 óta Győrben is tanít. Számos capoeira rendezvény szervezője, munkájának köszönhetően újabb csoportok indultak Szlovákia és Magyarország szerte. Több európai verseny győztese, de a capoeira mellett brazil jiu-jitsuban is szép eredményeket ért el.

Fontosnak tartja a sport szeretetét és jótékony hatásait továbbadni, így 2010 óta egy sikeres projekt keretében értelmi sérültek részére is tart foglalkozásokat, mellyel mozgási és észlelési képességeik javulását, valamint szociális fejlődésüket segíti elő.

Élete a Capoeira

Capoeira oktatóMestere Mestre Paçoca

Capoeira rendezvények szervezéseÖvezés, workshop, gyakorló hétvégék

2013 őszén Instrutor Latinonak köszönhetően Komárnoban zajlott a III. Jogos Europeus, azaz a III. Capoeira Európa-bajnokság.

Instrutori öv

Yakuza Fitness

Irányítani az életed és reális elvárásokat támasztani a napoddal kapcsolatban minden napi kihívást jelent, de ezek jelentik a megoldást a stressz megfelelő kezeléséhez.

— Josh Billings