Kókai Gábor Koko

Ökölvívással kezdtem, 1996-ban kerültem a Győri Dózsa Ökölvívó Szakosztályához, ahol majdnem öt évet bokszoltam amatőr szinten kisebb-nagyobb sikerekkel. Pár év után aztán elmentem egy másik sportágba, erőemberkedtem, amelyben szintén pár évet eltöltöttem. Ez idő alatt sikerült olyan eredményeket is elérnem, amelyekre a mai napig nagyon büszke vagyok: amatőr magyar bajnokságot nyertem többször is, profi osztályba is átkerültem, ahol szintén sikerült szép helyezéseket szereznem a nagy súlyok mezőnyében, sőt csináltam világcsúcsot is! Ezt a sportágat is nagyon megszerettem, innen tértem vissza a küzdősportok világába 2004-ben.

Specialitása MMA
Végzettsége MMA edző és HMMAF bíró
Edzései
  • MMA
EDZŐK

Yakuza Fitness

Irányítani az életed és reális elvárásokat támasztani a napoddal kapcsolatban minden napi kihívást jelent, de ezek jelentik a megoldást a stressz megfelelő kezeléséhez.

— Josh Billings
  • Hol található a Yakuza Fitness

    Edzéseink helyszíne: 9027 – Győr, ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31. E-mail címünk: info@yakuzafitness.hu Telefonszámunk: +36 (20) 290-1230

  • Regisztráció

    Légy Te is a klubunk tagja. Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kitölteni a regisztrációs lapunkat és kiváltani a Yakuzás belépő kártyádat, amelynek egy egyszeri 1.000 Ft-os díja van. Töltsd fel kártyádat órajegyeinkkel és vegyél részt edzéseinken.

  • Bejelentkezés

    Csoportos edzéseink többségének látogatásához, így például CrossCore, ABS, Nyújtás, egyelőre nem kell előre feliratkozni vagy bejelentkezni, mivel a termek befogadóképessége egyenként meghaladja a 25 főt. Ez alól azonban két kivételünk is akad.

MMA

Én azt mondom, hogy az MMA egy olyan sportág, ahol minden küzdősportból meg kell szerezni a jártasságot, mindegyikből el kell sajátítani az alapokat, hogy sikeres lehessen. Tudni kell az ökölvívásból az ütések összes formáját, a thai bokszból az ütések-rúgások kombinációját használni. Mivel vannak benne földharcok, különböző feszítések és fojtások, így a dzsúdóból az esések megtanulására, a birkózásból a fogások elsajátítására van szüksége egy MMA harcosnak. A Ju Jitsuból is nagyon sok hasznos fogást, feszítést meg lehet tanulni. A Kevert Harcművészetek küzdelmeiben mindenből egy kicsit tudni kell alkalmazni. Ezért is kell magunkat folyamatosan képezni!