Kiss László

1961-ben születettem. Gyerekkoromat Pinnyéden töltöttem és szerencsére szüleim nem féltettek túlzottan, így a barátokkal haverokkal nagyon szabad, kalandos gyerekkorom volt. 12 évesen birkózással kezdtem a sporttal való kapcsolatomat, ami elvezetett a győri Bercsényi tesi tagozatos gimnáziumba, majd Budapestre kerültem a Vasashoz, ahol sportállásban birkóztam másfél évig. Ezt követően vettek fel a Pécsi Tanárképző Főiskolára földrajz-testnevelés szakra, amit 1986-ban fejeztem be és ezt még megtoldottam egy birkózó edzői képzéssel is.

A főiskola után 7 évet tanítottam általános iskola felső tagozatában. A tanítás után a vállalkozásaimé lett a főszerep. Vízisport kölcsönzőt működtettem a győri Aranyparton, legális fegyverkereskedelmet folytattam 10 éven át kis- és nagyker szinten, párhuzamosan gyerek cipőboltot vittem 4 éven át. Egy kis átfedéssel lakberendezéssel foglalkozó üzleteket nyitottam Győrben és Budapesten, melyekhez Ázsiából importáltam konténernyi tételekben termékeket, amellyel nagykereskedést is bonyolítottam az egész ország területén egészen 2009-ig.

ÓRAREND
Specialitása CrossCore
Végzettsége Földrajz - testnevelés tanár, birkózó edző
Edzései
 • CrossCore
 • CrossCore Kreatív
 • Hol található a Yakuza Fitness

  Edzéseink helyszíne: 9027 – Győr, ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31. E-mail címünk: info@yakuzafitness.hu Telefonszámunk: +36 (20) 290-1230

 • Regisztráció

  Légy Te is a klubunk tagja. Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kitölteni a regisztrációs lapunkat és kiváltani a Yakuzás belépő kártyádat, amelynek egy egyszeri 1.000 Ft-os díja van. Töltsd fel kártyádat órajegyeinkkel és vegyél részt edzéseinken.

 • Bejelentkezés

  Csoportos edzéseink többségének látogatásához, így például CrossCore, ABS, Nyújtás, egyelőre nem kell előre feliratkozni vagy bejelentkezni, mivel a termek befogadóképessége egyenként meghaladja a 25 főt. Ez alól azonban két kivételünk is akad.

Sport innen és túl

A sporttal való kapcsolatom egész életemben elkísért. A tanítás mellett birkózó edzőként dolgoztam. A fegyverkereskedés időszakában íjászattal, paintballal foglalkoztam, amit magam is űztem, de főként versenyeket szerveztem és jó néhány esetben az országban elsőként. Lakberendezési korszakom alatt a nyári hobbim a windsurf volt és ha fújt a szél, akkor mindig mentünk, szinte már megszállottként. Téli időszakban a snowboardé volt a főszerep, ami 3-4 hetet jelentett szezononként.

Túramotorozási szenvedélyem 1981-ig nyúlik vissza és innét három hullámban kisebb szünetekkel mind a mai napig kitart.

2009-től személyi edzéseket kezdtem el tartani és a Yakuzát 2011 augusztusában indítottuk el üzlettársaimmal. A belső tér sport célra történő kialakítása az én feladatom volt. Eközben megszereztem a CrossCore kizárólagos magyarországi forgalmazási jogát és lettem az országban az egyetlen főinstruktor, aki jogosult CrossCore instruktorokat képezni.

Amikor a kreatív elme működésbe lép

Yakuza FitnessSaját testsúlyos, funkcionális edzőterem

2009-től személyi edzéseket kezdtem el tartani és a Yakuzát 2011 augusztusában indítottuk el üzlettársaimmal. A belső tér sport célra történő kialakítása az én feladatom volt. Eközben megszereztem a CrossCore kizárólagos magyarországi forgalmazási jogát és lettem az országban az egyetlen főinstruktor, aki jogosult CrossCore instruktorokat képezni.

ABS Fitness ParkKültéri fitness park

2013-ban kidolgoztam az ABS edzésmódszert és a hozzá szükséges eszközparkot, amely a kültéri fitness parkok alapjait is biztosítja. 2015-ben adtuk át az első ABS Fitness Parkot a győri Barátság Parkban, amit további 15 park követett.

HajszaParkRövidpályás akadályfutó pálya

2017-ben pedig kifejlesztettem a HajszaParkot, a rövidpályás akadályfutás versenyrendszerét, amelynek pályája és versenyszabályzata lehetőséget ad az akadályfutás nézők előtti lebonyolítására, mindezt 300 m2-en, 12 fő akadállyal, minimum 720 m futással, 28 erőfeladattal és 4 fő egyidejű, üldözéses, izgalmas versenyzésével. Első országos versenyünket 2019 őszén rendeztük meg.

Yakuza Fitness

Irányítani az életed és reális elvárásokat támasztani a napoddal kapcsolatban minden napi kihívást jelent, de ezek jelentik a megoldást a stressz megfelelő kezeléséhez.

— Josh Billings