Sziasztok! Engedjétek meg, hogy röviden bemutatkozzak: Halmosi Gellért a nevem és körülbelül 1998 óta foglalkozom sporttal.

Annak idején hagyományos edzőtermi edzéssel kezdtem el a pályafutásomat, majd 2 év elteltével úgy éreztem, hogy jó lenne ezt sokkal jobban magamra szabni. A sok erősítés és nyújtás mellett az ügyesség hiányzott nekem, ezt a hármat ötvözötten találtam meg rövid keresgélés után a szertornában. Később természetes felismertem, hogy jóval többről szól ez a sport, mivel remekül fejlesztette a koncentrációt és a koordinációt is az előzőek mellett. 5 év edzés után felajánlotta az akkor Bercsényi DSE Szertorna Egyesület, hogy a szertorna sportoktatói tanfolyam elvégzése után tarthatnék edzéseket gyerekeknek. Így aztán 2005-től 2019-ig verseny és hobbi szertorna edzések tartásával foglalkoztam, későbbiekben a győri EYOF után a GYAC-nál. Időközben egy kollégámmal elindítottunk egy felnőtt hobbi torna csoportot is, hogy megismertessük, népszerűsítsük sportágunkat azok körében, akik szintén érdeklődnek e sport sokszínűsége iránt. A mai napig a legfontosabbnak azt tartom, hogy aki hozzám jár edzésre, azzal hogyan ismertessem fel a mozgás szabadságát, szeretetét, hasznát.

2009-ben úgy döntöttem, hogy a fitnesz területét is szeretném megismerni, így elvégeztem az IWI-nél a személyi edző tanfolyamot. Ezek után a győri Dallos Pilatesben végeztem a gyakorlatomat, ahol akkor került bevezetésre Magyarországon az EMS edzés, ott folytattam a továbbiakban a személyi edzői pályafutásomat. Későbbiekben ez átalakult, azóta XBody néven fut a mai napig. Mivel a táplálkozás szorosan összefűződik a sporttal, ezért időközben lehetőséget kaptam, hogy elvégezzek egy tanfolyamot a Dallos Pilatesnél, hogy Metodic anyagcsere típus méréseket végezzek, ami az egészséges táplálkozásban segítette az ez iránt érdeklődőket.

2018-ban úgy éreztem, hogy jó lenne tovább fejlődni, illetve saját elképzeléseimet megvalósítani. Ezért rövid keresgélés után megtaláltam a Yakuza Fitnesst az ETO parkban. Egy dinamikus, fiatalos, szakértő csapattal szerettem volna együtt dolgozni, ami szinte olyan, mint egy nagy család. Jelenleg úgy érzem, hogy ezt a családot meg is találtam itt.

Mivel a 2000-es évek eleje óta érdekel a buddhizmus és jelenleg is gyakorlok különböző meditációs technikákat és légzőgyakorlatokat, ezért a 2019-es év folyamán nyitottam egy úgynevezett jantra jóga irányába. Az itt tanultakat igyekszem szintén továbbadni, mivel úgy tapasztalom, hogy jó kiegészítés ez a különböző sportmozgásokhoz.

Ami meghatározó a továbbiakban is számomra, hogy önmagamat folyamatosan fejlesztve, a mozgás szeretetére ösztönözzem vendégeimet. Segítsem, támogassam sokoldalúan őket céljaik elérése érdekében. Hat fő fejlesztési területet szeretnék az edzéseimbe becsempészni, ezek: erő, hajlékonyság, ügyesség, koncentráció, relaxáció és egyensúly. Ezek fejlesztése minőségi változást hoz előbb vagy utóbb mindenki életébe, akár személyi edzésen vagy kiscsoportos edzésen fordul meg nálam.

Halmosi Gellért órái

    No class hours available!