Halmosi Gellért

Sziasztok! Engedjétek meg, hogy röviden bemutatkozzak: Halmosi Gellért a nevem és körülbelül 1998 óta foglalkozom sporttal.

Annak idején hagyományos edzőtermi edzéssel kezdtem el a pályafutásomat, majd 2 év elteltével úgy éreztem, hogy jó lenne ezt sokkal jobban magamra szabni. A sok erősítés és nyújtás mellett az ügyesség hiányzott nekem, ezt a hármat ötvözötten találtam meg rövid keresgélés után a szertornában. Később természetes felismertem, hogy jóval többről szól ez a sport, mivel remekül fejlesztette a koncentrációt és a koordinációt is az előzőek mellett. 5 év edzés után felajánlotta az akkor Bercsényi DSE Szertorna Egyesület, hogy a szertorna sportoktatói tanfolyam elvégzése után tarthatnék edzéseket gyerekeknek. Így aztán 2005-től 2019-ig verseny és hobbi szertorna edzések tartásával foglalkoztam, későbbiekben a győri EYOF után a GYAC-nál. Időközben egy kollégámmal elindítottunk egy felnőtt hobbi torna csoportot is, hogy megismertessük, népszerűsítsük sportágunkat azok körében, akik szintén érdeklődnek e sport sokszínűsége iránt. A mai napig a legfontosabbnak azt tartom, hogy aki hozzám jár edzésre, azzal hogyan ismertessem fel a mozgás szabadságát, szeretetét, hasznát.

ÓRAREND
Specialitása Személyi edzés
Végzettsége Torna edző
Edzései
 • bREathing Stretch
 • Személyi edzés

bReathing Stretch - Maximum 6 fős nyújtás

 • 1,5 óra / 1 fő
  4.000 Ft

Személyi edzés ára

 • 1 óra / 1 fő
  6.000 Ft
 • 1 óra / 2 fő
  8.000 Ft
 • 1 óra / 3 fő
  9.000 Ft
 • 1 óra / 4 fő
  10.000 Ft
EDZŐK
 • Csoportos vagy személyi edzéssel kezdjek?

  A személyi és a csoportos edzések között elsősorban a vendégek számában és a kifizetendő díj lerovásában van óriási nagy különbség. Személyi edzéseket maximum 4 főig tartunk.

 • Hol található a Yakuza Fitness

  Edzéseink helyszíne: 9027 – Győr, ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31. E-mail címünk: info@yakuzafitness.hu Telefonszámunk: +36 (20) 290-1230

Edzői végzettségek, tevékenységek

2009-ben úgy döntöttem, hogy a fitnesz területét is szeretném megismerni, így elvégeztem az IWI-nél a személyi edző tanfolyamot. Ezek után a győri Dallos Pilatesben végeztem a gyakorlatomat, ahol akkor került bevezetésre Magyarországon az EMS edzés, ott folytattam a továbbiakban a személyi edzői pályafutásomat. Későbbiekben ez átalakult, azóta XBody néven fut a mai napig. Mivel a táplálkozás szorosan összefűződik a sporttal, ezért időközben lehetőséget kaptam, hogy elvégezzek egy tanfolyamot a Dallos Pilatesnél, hogy Metodic anyagcsere típus méréseket végezzek, ami az egészséges táplálkozásban segítette az ez iránt érdeklődőket.

2018-ban úgy éreztem, hogy jó lenne tovább fejlődni, illetve saját elképzeléseimet megvalósítani. Ezért rövid keresgélés után megtaláltam a Yakuza Fitnesst az ETO parkban. Egy dinamikus, fiatalos, szakértő csapattal szerettem volna együtt dolgozni, ami szinte olyan, mint egy nagy család. Jelenleg úgy érzem, hogy ezt a családot meg is találtam itt.

Mivel a 2000-es évek eleje óta érdekel a buddhizmus és jelenleg is gyakorlok különböző meditációs technikákat és légzőgyakorlatokat, ezért a 2019-es év folyamán nyitottam egy úgynevezett jantra jóga irányába. Az itt tanultakat igyekszem szintén továbbadni, mivel úgy tapasztalom, hogy jó kiegészítés ez a különböző sportmozgásokhoz.

Ami meghatározó a továbbiakban is számomra, hogy önmagamat folyamatosan fejlesztve, a mozgás szeretetére ösztönözzem vendégeimet. Segítsem, támogassam sokoldalúan őket céljaik elérése érdekében. Hat fő fejlesztési területet szeretnék az edzéseimbe becsempészni, ezek: erő, hajlékonyság, ügyesség, koncentráció, relaxáció és egyensúly. Ezek fejlesztése minőségi változást hoz előbb vagy utóbb mindenki életébe, akár személyi edzésen vagy kiscsoportos edzésen fordul meg nálam.

Yakuza Fitness

Irányítani az életed és reális elvárásokat támasztani a napoddal kapcsolatban minden napi kihívást jelent, de ezek jelentik a megoldást a stressz megfelelő kezeléséhez.

— Josh Billings