A Spinning egy képzett edző vezetésével tartott csoportos kardió edzés. Az edzés alatt rendszerint motiváló zenék szólnak, melyek ritmusa adja meg a szükséges pedálfordulatot. Lelkileg olyan, mintha táncolnánk, tekerés közben. A tánccal ellentétben viszont itt elég az első óra, hogy megtanuljuk az alapokat.

A Spinninget kortól, nemtől, súlytól, edzettségi állapottól függetlenül szinte bárki elkezdheti, de fontos, hogy aki először jár ilyen órán, az fokozottan figyeljen a teste jelzéseire. A szakképzett edző segít beállítani a gépet, rákérdez a fennálló betegségeidre, problémáidra. Ellenőrzi azt, hogy van-e nálad kellő folyadék, törölköző. Az első alkalom mindig a legnehezebb, hiszen a technikát is meg kell szoknunk, mialatt már szenvedést ígérő motivációs zenék vinnének. A Spinning egy kardió edzésforma. Erősíti a keringési rendszert, a szívet, az ereket és térdízületeket. Mindezt teszi úgy, hogy a gerincet és a térdet nem terheli túlzottan. Az utóbbi jótékony tulajdonságáért közkedvelt sportolási forma azoknál, akiknek valamilyen gerinc-, vagy térd-problémájuk van. Azoknak, akik más sportokat (is) űznek, aerob alapot ad, ezért kiegészítő sportnak, vagy alapozó edzésnek is kiváló. Sok profi sportoló alkalmazza a Spinninget a felkészülési időszakában.

Továbbá tökéletes eszköz az életmódváltáshoz, valamint a diétákhoz. Ebben az esetben (is) érdemes pulzusmérő órát használni. Egy-egy órán 600-800 Kcal-t is elégethetünk, ennek egy részét a zsírtartalékok felhasználásával.

 • Erősítő, izomtömeg növelő
 • Kardió, zsírégető
 • Koordináció, stabilitás
 • Nyújtó, lazító
 • Mit kell tudnod az első edzésed előtt?

  Érkezz időben az edzésre, hogy legyen időd átöltözni, mosdóba elmenni vagy vizet venni magadhoz, úgy, hogy az edzés elejét le ne késd, hisz a bemelegítés teszi biztonságossá az edzésmunkádat. A bemelegítés garantálja a sérülésmentes munka lehetőségét a fokozatos, kíméletes terhelésfelvételt és a nagyfokú terhelhetőséget a céljaid elérése érdekében.

 • Regisztráció

  Légy Te is a klubunk tagja. Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kitölteni a regisztrációs lapunkat és kiváltani a Yakuzás belépő kártyádat, amelynek egy egyszeri 1.000 Ft-os díja van. Töltsd fel kártyádat órajegyeinkkel és vegyél részt edzéseinken.

 • Hol található a Yakuza Fitness

  Edzéseink helyszíne: 9027 – Győr, ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31. E-mail címünk: info@yakuzafitness.hu Telefonszámunk: +36 (20) 290-1230

 • Fizesd ki edzésedet SZÉP Kártyával (2022)

  A kormány meghosszabbította az átjárást a Szép-kártya egyes alszámlái között, így kilenc hónappal tovább, 2022. szeptember 30-ig tudsz a SZÉP Kártyád bármely alzsebéből fizetni.

Leave a reply