A Spinning egy képzett edző vezetésével tartott csoportos kardió edzés.

Az edzés alatt rendszerint motiváló zenék szólnak, melyek ritmusa adja meg a szükséges pedálfordulatot. Lelkileg olyan, mintha táncolnánk, tekerés közben. A tánccal ellentétben viszont itt elég az első óra, hogy megtanuljuk az alapokat.

A Spinninget kortól, nemtől, súlytól, edzettségi állapottól függetlenül szinte bárki elkezdheti, de fontos, hogy aki először jár ilyen órán, az fokozottan figyeljen a teste jelzéseire. A szakképzett edző segít beállítani a gépet, rákérdez a fennálló betegségeidre, problémáidra. Ellenőrzi azt, hogy van-e nálad kellő folyadék, törölköző. Az első alkalom mindig a legnehezebb, hiszen a technikát is meg kell szoknunk, mialatt már szenvedést ígérő motivációs zenék vinnének. A Spinning egy kardió edzésforma. Erősíti a keringési rendszert, a szívet, az ereket és térdízületeket. Mindezt teszi úgy, hogy a gerincet és a térdet nem terheli túlzottan. Az utóbbi jótékony tulajdonságáért közkedvelt sportolási forma azoknál, akiknek valamilyen gerinc-, vagy térd-problémájuk van.

Azoknak, akik más sportokat (is) űznek, aerob alapot ad, ezért kiegészítő sportnak, vagy alapozó edzésnek is kiváló. Sok profi sportoló alkalmazza a Spinninget a felkészülési időszakában.

Továbbá tökéletes eszköz az életmódváltáshoz, valamint a diétákhoz. Ebben az esetben (is) érdemes pulzusmérő órát használni. Egy-egy órán 600-800 Kcal-t is elégethetünk, ennek egy részét a zsírtartalékok felhasználásával.

Intenzitás

Közepes – Magas

Érzés

Superhero

Célja

Állóképesség fejlesztés

Edzésterhelés szintje

Erősítő, izomtömeg növelő

%

Kardió, zsírégető

%

Koordináció, stabilitás

%

Nyújtó, lazító

%

Miért gyere el edzeni?

Sokkal jobb, ha pihenésnek az aktív vállfaját választod. Egy edzéssel sokkal gyorsabban regenerálódsz és tisztul ki a fejed és felejtesz el mindenféle problémát.

Óratípusok

Az óráink lehetnek kardiósak, erő-állóképesség fejlesztőek vagy izomtömeg növelő jellegűek annak tükrében, hogy merre visznek vágyaid. A nyújtás edzéseinken igény szerint nyújthatod ízületi, izomzati és szellemi határaidat.

Edzéseink

Edzéseink egy óra időtartamúak és edzőink által irányítottak, bemelegítéssel kezdődnek, amit a 40 perces főrész követ, majd a végén ezt a nyújtás zárja.

Csoportos óráink terhelési szintje

Lehetőséged van az edzés alatt, egy kicsit megállni, megpihenni vagy akár kihagyni is az adott állomást, gyakorlatot, ha az számodra megerőltető.

Edzés árak

Órajegy
2.000 Ft
6 alkalmas bérlet
10.000 Ft
12 alkalmas bérlet
20.000 Ft
Havi korlátlan
24.000 Ft
Kezdd el most

Mit kell tudnod az első Spinning órád előtt

Az első órára érkezz időben. Legalább 10 percet hagyj magadnak átöltözni, gépbeállításra. Kezdés előtt egy beszélgetésre is legyen időd az edzővel, aki elmondja a legfontosabb tudnivalókat pár percben. Az órára hozz magaddal kellő folyadékot (lehetőleg tiszta vizet, 1 litert) és egy kis törölközőt, amit az órán használsz.

Mit hozz magaddal az első órádra

  • Laza sportruházat
  • Tiszta talpú váltócipő
  • Törölköző (nagyobb méret)
  • Innivaló (nálunk is kapható)
  • Pulzusmérő karóra (ha van)

Spinning óra

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
18:00 - 19:00 Spinning
18:00 - 19:00
Gelencsér Tibor
Spinning
18:00 - 19:00
Gelencsér Tibor
19:00 - 20:00 Spinning
19:00 - 20:00
Gelencsér Tibor
Spinning
19:00 - 20:00
Gelencsér Tibor

Kedd

Csütörtök