fbpx
0

Maga az ABS edzésforma funkcionális, saját testsúlyos alapokon nyugszik.

Ehhez csatlakoznak még eszközökkel végzett gyakorlatok, mely több ponton képes fejleszteni az emberi szervezet izmait több oldalról. Az erőfejlesztés kardiós terheléssel együtt történik, nagymértékű törzs izomerősítéssel kombinálva. Ezzel érhető el egy komoly fizikai teljesítőképesség, mellyel az igazán összetett OCR sportra is fel tudjuk készíteni az arra vágyókat.

Természetesen ez a kevert edzésforma nem csak versenyzőknek, hanem civileknek is elérhető, sőt kifejezetten ajánlott. Bátra látogathatják kezdők és haladók is, mert az edzés tematikája minden érdeklődő számára elérhetővé teszi ezt az óránkat.

Intenzitás

Közepes-Magas

Érzés

Kihívásokkal teli

Célja

Felkészítés és koordinációfejlesztés

Edzésterhelés szintje

Erősítő, izomtömeg növelő

%

Kardió, zsírégető

%

Koordináció, stabilitás

%

Nyújtó, lazító

%

Miért gyere el edzeni?

Sokkal jobb, ha pihenésnek az aktív vállfaját választod. Egy edzéssel sokkal gyorsabban regenerálódsz és tisztul ki a fejed és felejtesz el mindenféle problémát.

Óratípusok

Az óráink lehetnek kardiósak, erő-állóképesség fejlesztőek vagy izomtömeg növelő jellegűek annak tükrében, hogy merre visznek vágyaid. A nyújtás edzéseinken igény szerint nyújthatod ízületi, izomzati és szellemi határaidat.

Edzéseink

Edzéseink egy óra időtartamúak és edzőink által irányítottak, bemelegítéssel kezdődnek, amit a 40 perces főrész követ, majd a végén ezt a nyújtás zárja.

Csoportos óráink terhelési szintje

Lehetőséged van az edzés alatt, egy kicsit megállni, megpihenni vagy akár kihagyni is az adott állomást, gyakorlatot, ha az számodra megerőltető.

Edzés árak

Órajegy
1.800 Ft
6 alkalmas bérlet
10.000 Ft
12 alkalmas bérlet
19.400 Ft
Havi korlátlan
20.000 Ft
Kezdd el most

Mit kell tudnod az első Spártai ABS órád előtt

Érkezz időben az edzésre, hogy legyen időd átöltözni, mosdóba elmenni vagy vizet venni magadhoz, úgy, hogy az edzés elejét le ne késd, hisz a bemelegítés teszi biztonságossá az edzésmunkádat.

A bemelegítés garantálja a sérülésmentes munka lehetőségét a fokozatos, kíméletes terhelésfelvételt és a nagyfokú terhelhetőséget a céljaid elérése érdekében.

Mit hozz magaddal az első órádra

  • Laza sportruházat
  • Tiszta talpú váltócipő
  • Törölköző (nagyobb méret)
  • Innivaló (nálunk is kapható)
  • Pulzusmérő karóra (ha van)

Spártai ABS órák

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
18:00 - 19:00 Spártai ABS
18:30 - 19:30
Mészáros László LAZ
Spártai ABS
18:30 - 19:30
Mészáros László LAZ
Spártai ABS
18:30 - 19:30
Mészáros László LAZ
19:00 - 20:00

Hétfő

Szerda

Péntek