Hölgyeim, Uraim! Sosem késő elkezdeni

Senior tornánkat 50+-os embereknek ajánljuk vagy azoknak, akik még sohasem sportoltak vagy betegségből felépülve kezdik a mozgással, sporttal való újbóli kapcsolatfelvételt. 80 éves korig nem kérünk orvosi hozzájárulást, de előzetes konzultáció a dokival javasolt. Az edzéseinket alapos bemelegítéssel kezdjük, majd a főrészben fokozatosan terhelve kicsit a nyújtásra is fókuszálva, minden izmot, ízületet átdolgozunk a nagyobb mozgásszabadság érdekében. Az edzés végén alapos, de óvatos nyújtással a testet könnyeddé, felszabadultabbá teszzük. Célunk, hogy az edzés után könnyebben menjen a járás, lehajolás, emelés, guggolás, lépcsőzés.

Intenzitás

Alacsony – Közepes

Érzés

Frissítő

Célja

Nyújtó, erősítő

Edzésterhelés szintje

Erősítő, izomtömeg növelő

%

Kardió, zsírégető

%

Koordináció, stabilitás

%

Nyújtó, lazító

%

Miért gyere el edzeni?

Sokkal jobb, ha pihenésnek az aktív vállfaját választod. Egy edzéssel sokkal gyorsabban regenerálódsz és tisztul ki a fejed és felejtesz el mindenféle problémát.

Óratípusok

Az óráink lehetnek kardiósak, erő-állóképesség fejlesztőek vagy izomtömeg növelő jellegűek annak tükrében, hogy merre visznek vágyaid. A nyújtás edzéseinken igény szerint nyújthatod ízületi, izomzati és szellemi határaidat.

Edzéseink

Edzéseink egy óra időtartamúak és edzőink által irányítottak, bemelegítéssel kezdődnek, amit a 40 perces főrész követ, majd a végén ezt a nyújtás zárja.

Csoportos óráink terhelési szintje

Lehetőséged van az edzés alatt, egy kicsit megállni, megpihenni vagy akár kihagyni is az adott állomást, gyakorlatot, ha az számodra megerőltető.

Edzés árak

Órajegy
1.000 Ft
8 alkalmas bérlet
7.200 Ft
12 alkalmas bérlet
19.400 Ft
Havi korlátlan
20.000 Ft
Kezdd el most

Mit kell tudnod az első Senior tornád előtt

Érkezz időben az edzésre, hogy legyen időd átöltözni, mosdóba elmenni vagy vizet venni magadhoz, úgy, hogy az edzés elejét le ne késd, hisz a bemelegítés teszi biztonságossá az edzésmunkádat.

A bemelegítés garantálja a sérülésmentes munka lehetőségét a fokozatos, kíméletes terhelésfelvételt és a nagyfokú terhelhetőséget a céljaid elérése érdekében.

Mit hozz magaddal az első órádra

  • Laza sportruházat
  • Tiszta talpú váltócipő
  • Törölköző (nagyobb méret)
  • Innivaló (nálunk is kapható)
  • Pulzusmérő karóra (ha van)

Senior tornák

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
10:00 - 11:00 Senior torna
10:00 - 11:00
Kiss László
Senior torna
10:00 - 11:00
Kiss László

Hétfő

Csütörtök