fbpx
0

Be vagy rozsdásodva, régen edzettél utoljára?

Gyere, kezdd a visszatérést egy-két átmozgató nyújtással, ahol az izmaidat fokozatosan terhelve tesszük alkalmassá nehezebb edzések elvégzésére.

Heti két alkalommal biztosítunk lehetőséget speciális nyújtásra egy-egy órás keretben, ahol a berozsdásodott ízületeket kimozgatjuk, a berövidült izmokat finoman, fokozatosan megnyújtjuk és ezáltal a test teljesítőképességét jelentősen megnöveljük.

Intenzitás

Alacsony-Közepes

Érzés

Lelazító

Célja

Lazítás, nyújtás

Edzésterhelés jellege

Erősítő, izomtömeg növelő

%

Kardió, zsírégető

%

Koordináció, stabilitás

%

Nyújtó, lazító

%

Miért gyere el edzeni?

Sokkal jobb, ha pihenésnek az aktív vállfaját választod. Egy edzéssel sokkal gyorsabban regenerálódsz és tisztul ki a fejed és felejtesz el mindenféle problémát.

Óratípusok

Az óráink lehetnek kardiósak, erő-állóképesség fejlesztőek vagy izomtömeg növelő jellegűek annak tükrében, hogy merre visznek vágyaid. A nyújtás edzéseinken igény szerint nyújthatod ízületi, izomzati és szellemi határaidat.

Edzéseink

Edzéseink egy óra időtartamúak és edzőink által irányítottak, bemelegítéssel kezdődnek, amit a 40 perces főrész követ, majd a végén ezt a nyújtás zárja.

Csoportos óráink terhelési szintje

Lehetőséged van az edzés alatt, egy kicsit megállni, megpihenni vagy akár kihagyni is az adott állomást, gyakorlatot, ha az számodra megerőltető.

Edzés árak

Órajegy
1.800 Ft
6 alkalmas bérlet
10.000 Ft
12 alkalmas bérlet
19.400 Ft
Havi korlátlan
20.000 Ft
Kezdd el most

Mit kell tudnod az első Nyújtás órád előtt

A boka mozgásterjedelmét javítva, a vádlit, achillest megnyújtva a combhajlító és feszítő berövidülését feloldva a piriformist kiszabadítva az ágyéki mobilitást biztosítva olyan érzést adunk, mintha új lábai lennének. A gerincoszlop hajlékonyságát és rotációját is szép lassan fokozatosan növeljük és közben Pilates alapon erősítjük is. A vállak és nyak átmozgatása, a mozgáshatárok növelése felszabadító érzést eredményez. Ezen edzés után úgy fogja érezni magát, mintha 10 cm-rel a föld fölött tudna járni, súlytalanul.

Mit hozz magaddal az első órádra

  • Laza sportruházat
  • Tiszta talpú váltócipő
  • Törölköző (nagyobb méret)
  • Innivaló (nálunk is kapható)
  • Pulzusmérő karóra (ha van)