fbpx
0

A reggeli 8:30-as, mely bevezet az ABS terem rejtelmeibe. Változatos funkcionális edzésforma, mely a délelőtti edzést kedvelőket részesíti előnyben.

Hétfőn és Csütörtökön elérhető, mely jó alapot nyújt a hetedhez, így más sporttal könnyen kombinálható. Jó kiegészítő futás, foci vagy bármilyen más mozgásforma mellé. Mivel az ABS rendszer a teljes testet megmozgatja több irányból, így igazán hatékony munkát lehet vele elérni.

Intenzitás

Közepes

Érzés

Felfrissítő

Célja

Erő-állóképesség fejlesztő

Edzésterhelés szintje

Erősítő, izomtömeg növelő

%

Kardió, zsírégető

%

Koordináció, stabilitás

%

Nyújtó, lazító

%

Miért gyere el edzeni?

Sokkal jobb, ha pihenésnek az aktív vállfaját választod. Egy edzéssel sokkal gyorsabban regenerálódsz és tisztul ki a fejed és felejtesz el mindenféle problémát.

Óratípusok

Az óráink lehetnek kardiósak, erő-állóképesség fejlesztőek vagy izomtömeg növelő jellegűek annak tükrében, hogy merre visznek vágyaid. A nyújtás edzéseinken igény szerint nyújthatod ízületi, izomzati és szellemi határaidat.

Edzéseink

Edzéseink egy óra időtartamúak és edzőink által irányítottak, bemelegítéssel kezdődnek, amit a 40 perces főrész követ, majd a végén ezt a nyújtás zárja.

Csoportos óráink terhelési szintje

Lehetőséged van az edzés alatt, egy kicsit megállni, megpihenni vagy akár kihagyni is az adott állomást, gyakorlatot, ha az számodra megerőltető.

Edzés árak

Órajegy
1.800 Ft
6 alkalmas bérlet
10.000 Ft
12 alkalmas bérlet
19.400 Ft
Havi korlátlan
20.000 Ft
Kezdd el most

Mit kell tudnod az első Morning Limited órád előtt

Érkezz időben az edzésre, hogy legyen időd átöltözni, mosdóba elmenni vagy vizet venni magadhoz, úgy, hogy az edzés elejét le ne késd, hisz a bemelegítés teszi biztonságossá az edzésmunkádat.

A bemelegítés garantálja a sérülésmentes munka lehetőségét a fokozatos, kíméletes terhelésfelvételt és a nagyfokú terhelhetőséget a céljaid elérése érdekében.

Mit hozz magaddal az első órádra

  • Laza sportruházat
  • Tiszta talpú váltócipő
  • Törölköző (nagyobb méret)
  • Innivaló (nálunk is kapható)
  • Pulzusmérő karóra (ha van)

Morning Limited órák

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
08:00 - 09:00 Morning Limited
08:30 - 09:30
Mészáros László LAZ
Morning Limited
08:30 - 09:30
Mészáros László LAZ
09:00 - 10:00

Hétfő

Csütörtök