MMA – Yakuza Fitness
0

Amennyire durva, annyira népszerű is az MMA. Kemény ütések, fájdalomtűrés és valódi, vérre menő küzdelmek jellemzik a Kevert Harcművészetek mérkőzéseit. Nincs rászámolás, kiütésig vagy feladásig harcolnak a felek.

Én azt mondom, hogy az MMA egy olyan sportág, ahol minden küzdősportból meg kell szerezni a jártasságot, mindegyikből el kell sajátítani az alapokat, hogy sikeres lehessen. Tudni kell az ökölvívásból az ütések összes formáját, a thai bokszból az ütések-rúgások kombinációját használni. Mivel vannak benne földharcok, különböző feszítések és fojtások, így a dzsúdóból az esések megtanulására, a birkózásból a fogások elsajátítására van szüksége egy MMA harcosnak. A Ju Jitsuból is nagyon sok hasznos fogást, feszítést meg lehet tanulni. A Kevert Harcművészetek küzdelmeiben mindenből egy kicsit tudni kell alkalmazni. Ezért is kell magunkat folyamatosan képezni!

Intenzitás

Magas

Érzés

Küzdelmes

Célja

Önvédelem

Edzésterhelés jellege

Erősítő, izomtömeg növelő

%

Kardió, zsírégető

%

Technika

%

Nyújtó, lazító

%

Miért gyere el edzeni?

Sokkal jobb, ha pihenésnek az aktív vállfaját választod. Egy edzéssel sokkal gyorsabban regenerálódsz és tisztul ki a fejed és felejtesz el mindenféle problémát.

MMA a Yakuzában

Kihasználva a terem adta lehetőséget a 200 nm-es birkózó szőnyeg felület biztosítja a talajt, hogy itt birkózó, jiu-jitsu, judo mozgások alapjait el lehessen sajátítani az MMA versenyszabályzat szellemében. Ebben egy kiváló edző Kókai “Koko” Gábor nyújt hatékony és eredményes segítséget.

Földharc technikák az MMA-ban

Az edzések 1,5-2 óra időtartamúak és egy intenzív erő-állóképességi bemelegítéssel indulnak, majd ezt követi a földharc technikai elemeinek gyakorlása, ami egy kis küzdéssel zárul.

MMA edzések terhelési szintje

A technikai tudásod szab határt, hogy milyen intenzitással szállsz bele az edzésmunkába. Legyen fő szempont, hogy sérülés nélkül, magadra vigyázva csináld végig az edzést.

MMA edzés részvétele

Egyszeri Yakuzás kártyadíj
1.000 Ft
MMA edzés díja
Érdeklődj Kokonál
Kezdd el most

Mit kell tudnod az első MMA órád előtt

Érkezz időben az edzésre, hogy legyen időd átöltözni, mosdóba elmenni vagy vizet venni magadhoz úgy, hogy az edzés elejét le ne késd, hisz a bemelegítés teszi biztonságossá az edzésmunkádat.

A bemelegítés garantálja a sérülésmentes munka lehetőségét a fokozatos, kíméletes terhelésfelvételt és a nagyfokú terhelhetőséget a céljaid elérése érdekében.

Mit hozz magaddal az első órádra

  • Laza sportruházat
  • Papucs
  • Törölköző (nagyobb méret)
  • Innivaló (nálunk is kapható)
  • Bandázs, kesztyű (ha van)