A Kevert Harcművészetek már nagyon régóta jelen vannak Magyarországon és nagy népszerűségnek is örvendenek. Az utcai harcokból indult ki, majd következtek a kisebb viadalok. Amerikában 2005-2006-ban lendült fel igazán, ezután lettek nálunk is egyre felkapottabbak a kiskesztyűs küzdelmek.

Én azt mondom, hogy az MMA egy olyan sportág, ahol minden küzdősportból meg kell szerezni a jártasságot, mindegyikből el kell sajátítani az alapokat, hogy sikeres lehessen. Tudni kell az ökölvívásból az ütések összes formáját, a thai bokszból az ütések-rúgások kombinációját használni. Mivel vannak benne földharcok, különböző feszítések és fojtások, így a dzsúdóból az esések megtanulására, a birkózásból a fogások elsajátítására van szüksége egy MMA harcosnak. A Ju Jitsuból is nagyon sok hasznos fogást, feszítést meg lehet tanulni.

A Kevert Harcművészetek küzdelmeiben mindenből egy kicsit tudni kell alkalmazni. Ezért is kell magunkat folyamatosan képezni! Nem csak annak tűnik, ez egy nagyon kemény küzdelem. Ez egy nagyon sok fájdalommal járó sport. Letérdelnek, lekönyökölnek, feszítést csinálnak és a kis kesztyűvel óriási ütéseket visznek be. Mindenki maga tapasztalja ki, hogy mennyit bír és mi az a fájdalom, amit még elbír viselni és mi az, amit már nem. (facebook: @gyorikokogym)

  • Erősítő, izomtömeg növelő
  • Kardió, zsírégető
  • Koordináció, stabilitás
  • Nyújtó, lazító
  • Mit kell tudnod az első edzésed előtt?

    Érkezz időben az edzésre, hogy legyen időd átöltözni, mosdóba elmenni vagy vizet venni magadhoz, úgy, hogy az edzés elejét le ne késd, hisz a bemelegítés teszi biztonságossá az edzésmunkádat. A bemelegítés garantálja a sérülésmentes munka lehetőségét a fokozatos, kíméletes terhelésfelvételt és a nagyfokú terhelhetőséget a céljaid elérése érdekében.

  • Regisztráció

    Légy Te is a klubunk tagja. Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kitölteni a regisztrációs lapunkat és kiváltani a Yakuzás belépő kártyádat, amelynek egy egyszeri 1.000 Ft-os díja van. Töltsd fel kártyádat órajegyeinkkel és vegyél részt edzéseinken.

  • Hol található a Yakuza Fitness

    Edzéseink helyszíne: 9027 – Győr, ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31. E-mail címünk: info@yakuzafitness.hu Telefonszámunk: +36 (20) 290-1230

  • Fizesd ki edzésedet SZÉP Kártyával (2022)

    A kormány meghosszabbította az átjárást a Szép-kártya egyes alszámlái között, így kilenc hónappal tovább, 2022. szeptember 30-ig tudsz a SZÉP Kártyád bármely alzsebéből fizetni.

Leave a reply