Gyúrjunk wazze! A leghatékonyabb módszert alkalmazzuk az izomtömeg növelése érdekében.

Felhasználjuk ehhez a saját testsúlyunkat és beépítünk jó néhány klasszikus súlyzós gyakorlatot is a magasabb hatásfok elérésének érdekében. Egy-egy izomcsoportot tematikusan terhelünk betartva a hosszabb pihenőket. Jó hír ezen az edzésen, hogy olyan gyakorlatok nincsenek, amelyek felpörgetnék a pulzust és alig kapnál levegőt. Általában három nagy izomcsoportra fókuszálunk, de lehetőséget adunk mindig, hogy jó néhány alulfejlett kis izmot is átdolgozzunk a hátrányok leküzdése érdekében. Itt kis csoportban dolgozol, de mégis önállóan saját erődhöz igazított súlyokkal, feladatokkal. Gyere, ha úgy érzed, hogy elkelne rád néhány kiló izom, itt a helyed. A büfében ne felejtsd el kikérni az izomépítéshez elengedhetetlen fehérje adagodat az általad szeretett formában.

Intenzitás

Közepes-Nehéz

Érzés

Király

Célja

Izomtömeg növelés

Edzésterhelés szintje

Erősítő, izomtömeg növelő

%

Kardió, zsírégető

%

Koordináció, stabilitás

%

Nyújtó, lazító

%

Miért gyere el edzeni?

Sokkal jobb, ha pihenésnek az aktív vállfaját választod. Egy edzéssel sokkal gyorsabban regenerálódsz és tisztul ki a fejed és felejtesz el mindenféle problémát.

Óratípusok

Az óráink lehetnek kardiósak, erő-állóképesség fejlesztőek vagy izomtömeg növelő jellegűek annak tükrében, hogy merre visznek vágyaid. A nyújtás edzéseinken igény szerint nyújthatod ízületi, izomzati és szellemi határaidat.

Edzéseink

Edzéseink egy óra időtartamúak és edzőink által irányítottak, bemelegítéssel kezdődnek, amit a 40 perces főrész követ, majd a végén ezt a nyújtás zárja.

Csoportos óráink terhelési szintje

Lehetőséged van az edzés alatt, egy kicsit megállni, megpihenni vagy akár kihagyni is az adott állomást, gyakorlatot, ha az számodra megerőltető.

Edzés árak

Órajegy
2.000 Ft
6 alkalmas bérlet
10.000 Ft
12 alkalmas bérlet
20.000 Ft
Havi korlátlan
24.000 Ft
Kezdd el most

Mit kell tudnod az első Gyúrunk wazze? órád előtt

Érkezz időben az edzésre, hogy legyen időd átöltözni, mosdóba elmenni vagy vizet venni magadhoz, úgy, hogy az edzés elejét le ne késd, hisz a bemelegítés teszi biztonságossá az edzésmunkádat.

A bemelegítés garantálja a sérülésmentes munka lehetőségét a fokozatos, kíméletes terhelésfelvételt és a nagyfokú terhelhetőséget a céljaid elérése érdekében.

Mit hozz magaddal az első órádra

  • Laza sportruházat
  • Tiszta talpú váltócipő
  • Törölköző (nagyobb méret)
  • Innivaló (nálunk is kapható)
  • Pulzusmérő karóra (ha van)

Gyúrunk wazze óra

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
18:00 - 19:00 Gyúrunk wazze?
18:00 - 19:30
ABS terem
Kiss László
19:00 - 20:00

Szerda