Gyúrjunk wazze! A leghatékonyabb módszert alkalmazzuk az izomtömeg növelése érdekében. Felhasználjuk ehhez a saját testsúlyunkat és beépítünk jó néhány klasszikus súlyzós gyakorlatot is a magasabb hatásfok elérésének érdekében. Egy-egy izomcsoportot tematikusan terhelünk betartva a hosszabb pihenőket. Jó hír ezen az edzésen, hogy olyan gyakorlatok nincsenek, amelyek felpörgetnék a pulzust és alig kapnál levegőt. Általában három nagy izomcsoportra fókuszálunk, de lehetőséget adunk mindig, hogy jó néhány alulfejlett kis izmot is átdolgozzunk a hátrányok leküzdése érdekében. Itt kis csoportban dolgozol, de mégis önállóan saját erődhöz igazított súlyokkal, feladatokkal. Gyere, ha úgy érzed, hogy elkelne rád néhány kiló izom, itt a helyed. A büfében ne felejtsd el kikérni az izomépítéshez elengedhetetlen fehérje adagodat az általad szeretett formában.

 • Erősítő, izomtömeg növelő
 • Kardió, zsírégető
 • Koordináció, stabilitás
 • Nyújtó, lazító
 • Mit kell tudnod az első edzésed előtt?

  Érkezz időben az edzésre, hogy legyen időd átöltözni, mosdóba elmenni vagy vizet venni magadhoz, úgy, hogy az edzés elejét le ne késd, hisz a bemelegítés teszi biztonságossá az edzésmunkádat. A bemelegítés garantálja a sérülésmentes munka lehetőségét a fokozatos, kíméletes terhelésfelvételt és a nagyfokú terhelhetőséget a céljaid elérése érdekében.

 • Regisztráció

  Légy Te is a klubunk tagja. Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kitölteni a regisztrációs lapunkat és kiváltani a Yakuzás belépő kártyádat, amelynek egy egyszeri 1.000 Ft-os díja van. Töltsd fel kártyádat órajegyeinkkel és vegyél részt edzéseinken.

 • Bejelentkezés

  Csoportos edzéseink többségének látogatásához, így például CrossCore, ABS, Nyújtás, egyelőre nem kell előre feliratkozni vagy bejelentkezni, mivel a termek befogadóképessége egyenként meghaladja a 25 főt. Ez alól azonban két kivételünk is akad.

 • Hol található a Yakuza Fitness

  Edzéseink helyszíne: 9027 – Győr, ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31. E-mail címünk: info@yakuzafitness.hu Telefonszámunk: +36 (20) 290-1230

 • Fizesd ki edzésedet SZÉP Kártyával (2022)

  A kormány meghosszabbította az átjárást a Szép-kártya egyes alszámlái között, így kilenc hónappal tovább, 2022. szeptember 30-ig tudsz a SZÉP Kártyád bármely alzsebéből fizetni.

Leave a reply