fbpx
0

Ez a csoportos foglalkozás az ízületi mozgásterjedelem fokozását és az izmok ellazítását célozza meg több oldalról.

Fontos, hogy tisztába legyünk a gyakorlatok során a megfelelő, helyes testtartásokkal, hogy célzottan tudjunk dolgozni, különböző sérüléseket elkerülve ezzel. Ehhez nélkülözhetetlen a koncentráció és helyes ellazulás tanulása különböző rövid relaxációs technikákkal kiegészítve. Így a foglalkozáson már eleve kiegyensúlyozottabb tudati hozzáállással tudjuk közösen fejleszteni a mély izomzatot, koncentrációt, hajlékonyságot és szellemi ellazultság fokát is.

Intenzitás

Alacsony

Érzés

Lelazító

Célja

Hajlékonyság fokozása

Edzésterhelés jellege

Erősítő, izomtömeg növelő

%

Kardió, zsírégető

%

Koordinációs, stabilitás

%

Nyújtó, lazító

%

Miért gyere el edzeni?

Sokkal jobb, ha pihenésnek az aktív vállfaját választod. Egy edzéssel sokkal gyorsabban regenerálódsz és tisztul ki a fejed és felejtesz el mindenféle problémát.

Óratípusok

Az óráink lehetnek kardiósak, erő-állóképesség fejlesztőek vagy izomtömeg növelő jellegűek annak tükrében, hogy merre visznek vágyaid. A nyújtás edzéseinken igény szerint nyújthatod ízületi, izomzati és szellemi határaidat.

Edzéseink

Edzéseink egy óra időtartamúak és edzőink által irányítottak, bemelegítéssel kezdődnek, amit a 40 perces főrész követ, majd a végén ezt a nyújtás zárja.

Csoportos óráink terhelési szintje

Lehetőséged van az edzés alatt, egy kicsit megállni, megpihenni vagy akár kihagyni is az adott állomást, gyakorlatot, ha az számodra megerőltető.

Edzés árak

Órajegy
1.800 Ft
6 alkalmas bérlet
10.000 Ft
12 alkalmas bérlet
19.400 Ft
Havi korlátlan
20.000 Ft
Kezdd el most

Mit kell tudnod az első Nyújtás órád előtt

Érkezz időben az edzésre, hogy legyen időd átöltözni, mosdóba elmenni vagy vizet venni magadhoz úgy, hogy az edzés elejét le ne késd, hisz a bemelegítés teszi biztonságossá az edzésmunkádat.

A bemelegítés garantálja a sérülésmentes munka lehetőségét a fokozatos, kíméletes terhelésfelvételt és a nagyfokú terhelhetőséget a céljaid elérése érdekében.

Mit hozz magaddal az első órádra

  • Laza sportruházat
  • Tiszta talpú váltócipő
  • Törölköző (nagyobb méret)
  • Innivaló (nálunk is kapható)
  • Pulzusmérő karóra (ha van)

DSW – Nyújtás óra

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
19:00 - 20:00 DSW-Nyújtás
19:30 - 20:30
Halmosi Gellért
20:00 - 21:00

Kedd