A CrossCore 2,6 m magasban lévő csigán átvetett kötél, mely szabadon elmozdul és a két végére markolatot, illetve kengyelt tettek és az emberi kreativitás kitalált hozzá 3.000 gyakorlatot. Így a CrossCore-on végezhető gyakorlatok minden izomcsoportot képesek átdolgozni, izomépítő, kardiós vagy nyújtás jelleggel céltól függően.

A CrossCore Kreatív csak 20-30%-ban tartalmaz CrossCore gyakorlatokat, a többi részét ötletes erőt, ügyességet, egyensúlyt próbára tevő feladatok teszik ki. Az edzések általában köredzés jelleggel folynak. Törekszünk arra, hogy mindig legyenek új kihívást jelentő feladatok is. A kardiós gyakorlatok az edzés 1/3-át teszik ki, a többi koordinációs, erőfejlesztő vagy játékos jellegű is lehet. A Yakuza edzései között ez egy könnyű terhelésűnek számít. Jó zene mellett, vidám hangulatban zajlik az óra nyújtással a végén.

 • Erősítő, izomtömeg növelő
 • Kardió, zsírégető
 • Koordináció, stabilitás
 • Nyújtó, lazító
 • Mit kell tudnod az első edzésed előtt?

  Érkezz időben az edzésre, hogy legyen időd átöltözni, mosdóba elmenni vagy vizet venni magadhoz, úgy, hogy az edzés elejét le ne késd, hisz a bemelegítés teszi biztonságossá az edzésmunkádat. A bemelegítés garantálja a sérülésmentes munka lehetőségét a fokozatos, kíméletes terhelésfelvételt és a nagyfokú terhelhetőséget a céljaid elérése érdekében.

 • Regisztráció

  Légy Te is a klubunk tagja. Ehhez pedig nem kell mást tenned, mint kitölteni a regisztrációs lapunkat és kiváltani a Yakuzás belépő kártyádat, amelynek egy egyszeri 1.000 Ft-os díja van. Töltsd fel kártyádat órajegyeinkkel és vegyél részt edzéseinken.

 • Bejelentkezés

  Csoportos edzéseink többségének látogatásához, így például CrossCore, ABS, Nyújtás, egyelőre nem kell előre feliratkozni vagy bejelentkezni, mivel a termek befogadóképessége egyenként meghaladja a 25 főt. Ez alól azonban két kivételünk is akad.

 • Hol található a Yakuza Fitness

  Edzéseink helyszíne: 9027 – Győr, ETO Park, II. emelet, Nagysándor József u. 31. E-mail címünk: info@yakuzafitness.hu Telefonszámunk: +36 (20) 290-1230

 • Fizesd ki edzésedet SZÉP Kártyával (2022)

  A kormány meghosszabbította az átjárást a Szép-kártya egyes alszámlái között, így kilenc hónappal tovább, 2022. szeptember 30-ig tudsz a SZÉP Kártyád bármely alzsebéből fizetni.

Leave a reply