A CrossCore Kreatív csak 20-30%-ban tartalmaz CrossCore gyakorlatokat, a többi részét ötletes erőt, ügyességet, egyensúlyt próbára tevő feladatok teszik ki.

Az edzések általában köredzés jelleggel folynak. Törekszünk arra, hogy mindig legyenek új kihívást jelentő feladatok is. A kardiós gyakorlatok az edzés 1/3-át teszik ki, a többi koordinációs, erőfejlesztő vagy játékos jellegű is lehet. A Yakuza edzései között ez egy könnyű terhelésűnek számít. Jó zene mellett, vidám hangulatban zajlik az óra nyújtással a végén.

Intenzitás

Közepes – Magas

Érzés

Frissítő

Célja

Erő-állóképesség

Edzésterhelés szintje

Erősítő, izomtömeg növelő

%

Kardió, zsírégető

%

Koordináció, stabilitás

%

Nyújtó, lazító

%

Miért gyere el edzeni?

Sokkal jobb, ha pihenésnek az aktív vállfaját választod. Egy edzéssel sokkal gyorsabban regenerálódsz és tisztul ki a fejed és felejtesz el mindenféle problémát.

Óratípusok

Az óráink lehetnek kardiósak, erő-állóképesség fejlesztőek vagy izomtömeg növelő jellegűek annak tükrében, hogy merre visznek vágyaid. A nyújtás edzéseinken igény szerint nyújthatod ízületi, izomzati és szellemi határaidat.

Edzéseink

Edzéseink egy óra időtartamúak és edzőink által irányítottak, bemelegítéssel kezdődnek, amit a 40 perces főrész követ, majd a végén ezt a nyújtás zárja.

Csoportos óráink terhelési szintje

Lehetőséged van az edzés alatt, egy kicsit megállni, megpihenni vagy akár kihagyni is az adott állomást, gyakorlatot, ha az számodra megerőltető.

Edzés árak

Órajegy
2.000 Ft
6 alkalmas bérlet
10.000 Ft
12 alkalmas bérlet
20.000 Ft
Havi korlátlan
24.000 Ft
Kezdd el most

Mit kell tudnod az első CrossCore Kreatív órád előtt

Érkezz időben az edzésre, hogy legyen időd átöltözni, mosdóba elmenni vagy vizet venni magadhoz, úgy, hogy az edzés elejét le ne késd, hisz a bemelegítés teszi biztonságossá az edzésmunkádat.

A bemelegítés garantálja a sérülésmentes munka lehetőségét a fokozatos, kíméletes terhelésfelvételt és a nagyfokú terhelhetőséget a céljaid elérése érdekében.

Mit hozz magaddal az első órádra

  • Laza sportruházat
  • Tiszta talpú váltócipő
  • Törölköző (nagyobb méret)
  • Innivaló (nálunk is kapható)
  • Pulzusmérő karóra (ha van)

CrossCore Kreatív óra

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
19:00 - 20:00 CrossCore Kreatív
19:30 - 20:45
Kiss László
20:00 - 21:00

Péntek