fbpx
0

A capoeira a harcművészetek közt fiatalnak számít, mindössze 400 éves, de mint minden harci stílust, úgy ezt is a való élet, az életben maradás igénye szülte.

A capoeira a harcművészetek közt fiatalnak számít, mindössze 400 éves, de mint minden harci stílust, úgy ezt is a való élet, az életben maradás igénye szülte. Brazíliában, az odahurcolt fekete rabszolgák szabadságuktól, kultúrájuktól, jogaiktól megfosztva csak önmagukban bízhattak. Találékony módon, táncba rejtve fejlesztették ki saját harci technikájukat, így fogva tartóik nem sejthették, hogy a körben álló, zenélő, éneklő és látványosan mozgó csoportosulások valójában edzést tartanak.

Így aztán nem haragszunk, ha alkalomadtán táncnak nézik a mozgásunk, hisz eredetileg ez volt a cél, de mi ettől még tudjuk, hogy a háttérben komoly munka, hatékony technikák és csavaros stratégia áll.

Intenzitás

Közepes-Magas

Érzés

Élményszintű

Célja

Kardió-technika fejlesztés

Class Benefits

Strength

%

Cardio

%

Fat Burning

%

Flexibility

%

Miért gyere el edzeni?

Sokkal jobb, ha pihenésnek az aktív vállfaját választod. Egy edzéssel sokkal gyorsabban regenerálódsz és tisztul ki a fejed és felejtesz el mindenféle problémát.

Capoeira edzés jellege

Mivel a Capoeirát nagyon magas és virtuóz akrobatikus mozgások határozzák meg, ezért nagyon-nagy szerepe van a technikai képzésnek, a mozdulatok begyakorlásának, ezért a zenére végzett mozgássorok gyakorlásáé a főszerep.

Edzéseink

Az edzések 1,5 óra időtartamúak és Tomi Latino által irányítottak. Intenzív nyújtással összekötött bemelegítéssel kezdődnek, amit a technikai képzés követ és ezt egy látványos “küzdelem” zárja.

Capoeira edzések terhelési szintje

A terhelési szint függ a technikai tudástól, de mivel az edzésen a zene sodrásával együtt haladsz, szinte észre sem veszed, hogy milyen terhelésnek vagy kitéve. Ha elfáradtál lehetőséged van csak nézni a többiek “tánctudását”.

Edzés árak

Órajegy
1.800 Ft
6 alkalmas bérlet
10.000 Ft
12 alkalmas bérlet
19.400 Ft
Havi korlátlan
20.000 Ft
Kezdd el most

Mit kell tudnod az első Capoeira órád előtt

Érkezz időben az edzésre, hogy legyen időd átöltözni, mosdóba elmenni vagy vizet venni magadhoz, úgy, hogy az edzés elejét le ne késd, hisz a bemelegítés teszi biztonságossá az edzésmunkádat.

A bemelegítés garantálja a sérülésmentes munka lehetőségét a fokozatos, kíméletes terhelésfelvételt és a nagyfokú terhelhetőséget a céljaid elérése érdekében.

Mit hozz magaddal az első órádra

  • Laza sportruházat
  • Papucs
  • Törölköző (nagyobb méret)
  • Innivaló (nálunk is kapható)
  • Pulzusmérő karóra (ha van)

Capoeira órák

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
18:00 - 19:00 Capoeira
18:30 - 20:00
Capoeira
18:30 - 20:00
19:00 - 20:00

Hétfő

Szerda