BOX – Yakuza Fitness
0

A George Boxing egy kiválóan felszerelt box terem egy versenyzői múlttal rendelkező edzővel

A George Boxing egy kiválóan felszerelt box terem két emelt ringgel, 8-10 box zsákkal, körtékkel, reflex labdával és dukingolóval. Ez nagyon jó lehetőséget nyújt kezdők és haladók számára is. A teljesértékű technikai képzés mellett az erő és az állóképesség fejlesztés a célkeresztben van. Az edzések három fő csapást mutatnak: az egyik a technikai, a másik a pörgetős (kardiós jellegű) és a harmadik a kesztyűzés és a sparringolási lehetőségek. Az edzésen a párok kialakítása során a boxtudás és a tapasztalat is számít.

Ha valaha is gondolkodtál azon, hogy jó lenne megtanulni boxolni, ennél jobb edzőt és helyet keresve sem találsz.

Intenzitás

Magas

Érzés

Kölcsönös tisztelet

Célja

Technikai képzés

Edzésterhelés jellege

Erősítő, izomtömeg növelő

%

Kardió, zsírégető

%

Technika

%

Nyújtó, lazító

%

Miért gyere el edzeni?

Sokkal jobb, ha pihenésnek az aktív vállfaját választod. Egy edzéssel sokkal gyorsabban regenerálódsz és tisztul ki a fejed és felejtesz el mindenféle problémát.

BOX óratípusok

Az órák lehetnek technikai, pörgetős, klasszikus és sparring (kesztyűzés) jellegűek. Ha kezdő vagy kezdj a technikai képzéssel, hogy legyen mit megpörgetned és tölts el annyi időt a box teremben, hogy a klasszikus edzésekbe is beférjél és nőjj fel a feladathoz, hogy a kesztyűzésben, sparringolásban is sikerélményre találj.

Edzéseink

Edzéseink egy óra időtartamúak és edzőink által irányítottak, bemelegítéssel kezdődnek, amit a 40 perces főrész követ, majd a végén ezt a nyújtás zárja.

A BOX órák terhelési szintje

Az órák terhelési szintje az óratípus jellegétől függ, így kérlek vedd figyelembe saját fizikai képességeidet, boxtudásodat és úgy kapcsolodj be egy-egy edzésmunkába.

BOX edzés részvétele

Yakuzás terembelépő órajegye
2.000 Ft / 1 óra
Yakuzás terembelépő 12 alkalmas bérlet
12.000 Ft
BOX edzés díja
Érdeklődj George-nal
Kezdd el most

Mit kell tudnod az első BOX órád előtt

Érkezz időben az edzésre, hogy legyen időd átöltözni, mosdóba elmenni vagy vizet venni magadhoz úgy, hogy az edzés elejét le ne késd, hisz a bemelegítés teszi biztonságossá az edzésmunkádat.

A bemelegítés garantálja a sérülésmentes munka lehetőségét a fokozatos, kíméletes terhelésfelvételt és a nagyfokú terhelhetőséget a céljaid elérése érdekében.

Mit hozz magaddal az első órádra

  • Laza sportruházat
  • Tiszta talpú váltócipő
  • Törölköző (nagyobb méret)
  • Innivaló (nálunk is kapható)
  • Bandázs, kesztyű (ha van)

Figyelem! George BOX edzéseinek ára két részből tevődik össze. Amikor belépsz a Yakuza Fitnessbe fizetned kell egy személyi edzés terembelépő díjat vagy az erre létrehozott bérletet kell megvásárolnod, míg bent a box teremben külön kell kifizetned magát a BOX edzés díját.

Minél régebbi vendég vagy, annál inkább szeretnénk felhívni a figyelmedet arra, hogy fizetésedet ne mulaszd el a box teremben sem, hiszen a szakértelem komoly verítéket rejt és az idő mindenki számára ugyanolyan értékes, s a pénz, ami ehhez társul egy fontos kellék. Megértéseteket köszönjük.

Egy szó mint száz NE FELEJTSETEK EL GEORGE-NAL IS FIZETNI!

Nyéki George órái

Nyéki George óráihoz előzetes bejelentkezés szükséges.

Ha box edzésre szeretnél jönni, akkor előtte fel kell keresned Nyéki George-t, akit a +36 (30) 367-5365-os telefonszámon tudsz elérni. Jelenleg az időpontfoglaló nem üzemel.

Előzetes bejelentkezés nélkül a box edzés nem látogatható.