fbpx
0

Speciális erősítésekkel fűszerezett futó technikai edzés.

Elsősorban a láb, far izmait, illetve a Core izmokat célozza meg. Ezzel elősegítve, hogy a futók a lehető legstabilabb és erősebb vázizomzattal rendelkezzenek.

Természetesen extra stability feladatok is megjelennek az órákon a szökdelések, ugrások, leérkezések és dobbantások mellett. Extra eszközként rendszerint terítéken van a CrossCore, mely termünk a Yakuza Fitness elengedhetetlen darabja.

Nagyon sokszínű edzésforma, mely által gyorsan közkedvelté vált.

Intenzitás

Közepes-Magas

Érzés

Combos lesz

Célja

Futótechnika fejlesztés

Edzésterhelés szintje

Erősítő, izomtömeg növelő

%

Kardió, zsírégető

%

Koordináció, stabilitás

%

Nyújtó, lazító

%

Miért gyere el edzeni?

Sokkal jobb, ha pihenésnek az aktív vállfaját választod. Egy edzéssel sokkal gyorsabban regenerálódsz és tisztul ki a fejed és felejtesz el mindenféle problémát.

Óratípusok

Az óráink lehetnek kardiósak, erő-állóképesség fejlesztőek vagy izomtömeg növelő jellegűek annak tükrében, hogy merre visznek vágyaid. A nyújtás edzéseinken igény szerint nyújthatod ízületi, izomzati és szellemi határaidat.

Edzéseink

Edzéseink egy óra időtartamúak és edzőink által irányítottak, bemelegítéssel kezdődnek, amit a 40 perces főrész követ, majd a végén ezt a nyújtás zárja.

Csoportos óráink terhelési szintje

Lehetőséged van az edzés alatt, egy kicsit megállni, megpihenni vagy akár kihagyni is az adott állomást, gyakorlatot, ha az számodra megerőltető.

Edzés árak

Órajegy
1.800 Ft
6 alkalmas bérlet
10.000 Ft
12 alkalmas bérlet
19.400 Ft
Havi korlátlan
20.000 Ft
Kezdd el most

Mit kell tudnod az első ABS Running órád előtt

Érkezz időben az edzésre, hogy legyen időd átöltözni, mosdóba elmenni vagy vizet venni magadhoz, úgy, hogy az edzés elejét le ne késd, hisz a bemelegítés teszi biztonságossá az edzésmunkádat.

A bemelegítés garantálja a sérülésmentes munka lehetőségét a fokozatos, kíméletes terhelésfelvételt és a nagyfokú terhelhetőséget a céljaid elérése érdekében.

Mit hozz magaddal az első órádra

  • Laza sportruházat
  • Tiszta talpú váltócipő
  • Törölköző (nagyobb méret)
  • Innivaló (nálunk is kapható)
  • Pulzusmérő karóra (ha van)

ABS Running óra

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
18:00 - 19:00 ABS Running
18:00 - 19:00
Mészáros László LAZ

Kedd