Yakuza Fitness – Fitnesz terem | Edzőterem
0

 • Mai edzéseink

  Ezek a csoportos óráink következnek

  No upcoming classes for today

 • Érd el céljaidat csoportos edzéseink segítségével

  Ne habozz. Edzőink és időpontjaink csak Rád várnak! Kattints alább az Órarendünkért.

  ÓRAREND
 • Gyere edzeni heti 3-szor és legyen az edzés az életed része

  Az a jó, ha az edzés nem egy-egy spontán felvillanás, hanem heti rendszerben az életed részévé válik.

  EDZÉSEINK
Rólunk

Attól a pillanattól kezdve, hogy belépsz hozzánk, tudni fogod, hogy a Yakuza Fitness egy különleges hely

Egy érzés, egy közösség, egy kihívás, ahol jól érzed magad. Ahol ha bejössz mosolyognak Rád.

Egy hangulat, ahol megtalálod a helyet, mert emberek vesznek körül, akik Veled együtt akarnak edzeni, lazulni, kikapcsolódni, élményekkel feltöltődni.

Az itt megivott kávé, shake a nap fénypontja, mert nem egyedül iszod, hanem azokkal, akikkel az edzést végigtoltad, akik barátaiddá lettek, ha engedted. Csak rajtad áll! Gyere mi várunk Rád!​

LÉGKÖR

Barátságos, segítőkész, motiváló

EDZÉSEK

Minden edzettségi szinthez

ÁRAK

Ár-érték arány optimális

Miért gyere el edzeni?

A napi munkában úgy érzed elfáradtál, legszívesebben leülnél, bedőlnél a TV elé és a semmittevés lenne a legjobb megoldás? Nehogy azt hidd! Sokkal jobb, ha pihenésnek az aktív vállfaját választod. Egy edzéssel sokkal gyorsabban regenerálódsz és tisztul ki a fejed és felejtesz el mindenféle problémát. Egy ilyen fizikai-szellemi átmosás után másképp látod a gondjaidat, amelyek innét már inkább megoldandó feladatot jelentenek és új megközelítésből a megoldást is könnyebben találhatod meg. Az edzés felfrissíti a fáradt tested és mentálisan új alapokra helyez.

Óratípusok

Az óráink lehetnek kardiósak, ahol a pulzus néha az egekbe szökik vagy erő-állóképesség fejlesztésére ható összeállításúak, ahol az erőgyakorlatokat kardiós hatás alatt végeztetjük vagy izomtömeg növelő jellegűek, ahol az erőkifejtésé a főszerep, hosszabb pihenőkkel, kardióhatás nélkül.

Edzéseink

Edzéseink egy óra időtartamúak és edzőink által irányítottak. Az edzésidő alatt lehetőség van arra, hogy a résztvevők egyidőben egységes munkát végezzenek, esetleg kis csoportos bontásban dolgozzanak vagy köredzés jelleggel összeállított gyakorlatokkal küzdjenek meg. Edzéseink bemelegítéssel kezdődnek, amit a 40 perces főrész követ, majd a végén ezt a nyújtás zárja.

Csoportos óráink terhelési szintje

Mindenki a saját edzettségi szintjén végezze az edzésmunkát. Bárkinek lehetősége van az edzés alatt, egy kicsit megállni, megpihenni vagy akár kihagyni is az adott állomást, gyakorlatot, ha az számára megerőltető. Ezt minden edzőnk elfogadja, tolerálja a fokozatos fejlődés érdekében és az edzőtársak sem orrolnak meg érte, hisz’ mindenki magának, magáért dolgozik.

Edzéseink

Annak érdekében, hogy fogyni tudjál, izomtónusod javuljon, izomtömeged növekedjen, erősödjél vagy csak formálódni szeretnél, mi a lehető legszélesebb körben kínáljuk edzéseinket számodra, hogy elérhesd kitűzött céljaidat egy barátságos és segítőkész légkörben.

Fedezd fel Top edzéseinket

Az ABS edzés egy funkcionális, saját testsúlyos munkára épülő edzésforma. Az edzések egy órában edzői irányítás mellett köredzéssel folynak.  A cél, hogy az izmokat váltott sorrendben minél előbb fejlődésre bírjuk a szép arányos, izmos test kidolgozása érdekében. Ehhez jórészt saját testsúlyunkat használjuk ellenállásként. Az ABS-ben lehetőség nyílik a gyakorlatok kikönnyítésére, így kezdők számára is jó választás.

Erősítő, izomtömeg növelő

%

Kardió, zsírégető

%

Koordinációs, stabilitás

%

A CrossCore 2,6 m magasban lévő csigán átvetett kötél, mely szabadon elmozdul és a két végére markolatot, illetve kengyelt tettek. A 3.000 feladat garantálja, hogy egyetlen izom sem marad ki a fejlődésből. Az instruktoraink jó zene mellett hangulatos edzésvezetéssel szórakoztatnak benneteket az egy órás CrossCore edzés alatt. Kezdők számára is erősen ajánlott.

Erősítő, izomtömeg növelő

%

Kardió, zsírégető

%

Koordinációs, stabilitás

%

Be vagy rozsdásodva, régen edzettél utoljára? Gyere, kezdd a visszatérést egy-két átmozgató nyújtással, ahol az izmaidat fokozatosan terhelve tesszük alkalmassá nehezebb edzések elvégzésére.

Erősítő, izomtömeg növelő

%

Koordinációs, stabilitás

%

Nyújtó, lazító

%

Találkozz Csapatunkkal

Tapasztalt és elhivatott szakembereink segítségével biztonságban érezheted magad, mivel tudásuk a sport és a fitnesz területén szerzett szaktudással, tehetséggel és szorgalommal párosul. Ismerkedj meg velünk.

Órajegy

0.00Ft

/ 1-1,5 óra

 • 1-1,5 órás csoportos edzés
 • Irányított edzésmunka
 • Csoportban is személyre szabható edzésmunka

12 alkalmas bérlet

0.00Ft

/ 60 nap

 • 1.666 Ft/1 alkalom
 • Bármelyik csoportos edzésünkre felhasználhatod
 • 60 napos érvényességi idő
 • Rendszert viszel az életedbe
Árak

Órajegy – bérlet – napi jegy

A Yakuza Fitnessnél széleskörű lehetőséget biztosítunk számotokra, hogy a nap bármely szakaszában tudj nálunk edzeni.

Ehhez lehetőséged van órajegyet vásárolni, amely a csoportos edzéseinkre szól vagy napi jegyet vásárolni, amely az egyéni edzéseket teszi lehetővé vagy bérletet vehetsz, amely gazdaságossá teszi az edzések árát.

Jobban szeretsz egyedül edzeni időkorlát nélkül? Nem gond, ugyanis hétköznapokon 11-től 15 óráig, illetve szombatonként délután 15:00-19:00-ig mindezt időkorlát nélkül megteheted csupán egy órajegy áráért.

Mit hozz magaddal az első órádra

 • Laza sportruházat
 • Tiszta talpú váltócipő
 • Törölköző (nagyobb méret)
 • Innivaló (nálunk is kapható)
 • Karóra (ha van)

BMI (Body Mass index)

A BMI − magyar nevén testtömeg-index − az az érték, ami egy ember testmagasságának és testsúlyának hányadosából jó iránymutatót ad az illető testalkatáról.

 • 18-25 Normál testsúly
 • 25-30 Túlsúlyos
 • 30-40 Elhízott
 • 40 felett  Kórosan elhízott
0.00kg

Maximálisan Megfelelő Súly

0.00

Body Mass Index (BMI)

Yakuza Fitness több mint egy edzőterem

 

Személyi edzés edzőink segítségével

 

Csoportos edzések egy órás időkeretben

Önálló teremhasználat időkorlát nélkül

 

Gyógymasszőr

 

Első alkalommal vendégkártya

 

Száraz sóterápia

 

Krio szauna, hidegterápia

Kávék, shakek és fehérjék