Gyógymasszázs, masszázs

A masszázs előzetes bejelentkezéshez kötött: Németh Nárcisz +36 (20) 517-6724

A test és a lélek elválaszthatatlan egységet alkot, a masszázs pedig igen hatásosan foglalkozik mindkettővel. A masszázs ősi terápiás módszer, egyidős az emberiség történetével. Egyre nagyobb érdeklődés övezi ezt a gyógymódot, amely nem csupán a mozgásszervi betegségek esetén nyújthat enyhülést, hanem kiválóan ellensúlyozza a stressz káros hatásait is.

A masszázs közvetlen, izmokra és izületekre gyakorolt hatása talán a leggyorsabban észrevehető változás, hasonlóan látványos a bőr szépülése is. A keringés stimulálása növeli a bőr rugalmasságát és elősegíti a sejtek megújulását. A masszázs fokozza a vérkeringést, támogatja az idegrendszer működését, amely kihat az érzelmeinkre és a hormonháztartásunkra egyaránt.

Nyugtató hatás: a masszázs idegvégződésekre gyakorolt hatása elősegíti az ellazulást Masszázs gyerekeknek: a masszázs nemcsak rehabilitációként gyógyításra és fájdalomcsillapításra alkalmas, hanem prevencióként is: napjainkban a mozgásszegény életmód, az iskolában egész napos ülő helyzet, helytelen testtartás, egyoldalú fizikai terhelés kellemetlen lehet, hosszú távon akár fájdalommal is járhat, és kóros elváltozásokhoz vezethet. Helyezzünk hangsúlyt a megelőzésre, ne adjunk esélyt a betegségek kialakulására! Napjainkban nagyon sok gyermekre jellemző a hiperaktivitás. A masszázs segítségével a test megnyugszik, lelassul és relaxált, ellazult állapotba kerül.

Nyirokmasszázs: a nyirokkeringés feladata, hogy eltávolítsa a nyirokfolyadék-többletet a szövetekből, valamint a szervezet számára felesleges anyagokat, kórokozókat. A nyirokmasszázs még hatékonyabbá teszi a felesleges anyagok szervezetből valóeltávolításáért felelős nyirokelvezetést. Ennek fokozása rendkívül jó hatással van az ödémás betegekre, akiknél a pangó szövetközi folyadék okoz problémát.

Testpeeling: a kezelés eltávolítja az elhalt hámsejteket. A bőr felső rétegét a felhám alkotja, amelyet több rétegben elhelyezkedő hámsejtek építenek fel. Sejtjei három-négy hetente megújulnak, s az elhalt hámsejtek folyamatosan lehámlanak és elhagyják a bőrfelszínt; peelinggel ezt a folyamatot segítjük elő. A bőr megújulása következtében a pórusok szabaddá válnak, ami elősegíti a faggyú és méreganyagok távozását biztosító verejték ürülését.

Alakformálás Ultratone Futura Pro alakformáló biostimulációs gép segítségével: karcsúsítás és alakformálás, zsírleépítés és méretcsökkentés, salaktalanítás és cellulit kezelés, tónusfokozás és izomfejlesztés, sport és tréning, terápia és rehabilitáció. Az Ultratone rendszerek lényege, hogy az adott kezelési területen kívülről ható biostimulációs kezelés és az ezzel egyidőben bioenergetikai alapon működő, a szervezet belső rendszereit stimuláló, energetizáló kezelési módszerek együttes hatásmechanizmusa fantasztikus és hosszú távú eredményeket biztosítanak.

Cellulit-kezelés: Korunk nagy problémája a narancsbőr, és ez nemcsak kozmetikai „jelenség” melyről sokan nem vesznek tudomást. Nagyobb gond az, hogy egyre fiatalabb korban jelentkezik akár 10-11 éves kislányoknál, és már nemcsak a hölgyeknél, hanem a férfiaknál is megjelent a túlsúly következtében ez a probléma. Tudni kell, hogy lehet narancsbőrünk akkor is, ha nincs súlyfeleslegünk. Ha viszont van egy kis többlet, akkor biztos, hogy narancsbőrünk is van. Ezzel a problémával foglalkozni kell. A testsúly csökkentése, életmódváltás mellett géppel végzett kezelés is sokat javíthat a narancsbőrön. A kezelés során elsődleges cél, hogy ezeken a területeken fokozzuk a vérkeringést és közvetve elősegítsük a lerakódott salakanyagok eltávozását. ​