Újra kinyit a Yakuza Fitness

Hosszú és küzdelmes, mindenkit érintő hónapokon vagyunk túl. Itt az ideje, hogy újrainduljunk és együtt újra formába jöjjünk.

Vannak még fel nem használt alkalmaid, napjaid? Nem vesztek el! Azokat újra visszaállítjuk.

A 2020. november 11-én még érvényben lévő bérleteket az edzőterem kinyitásának napján automatikusan visszaállítjuk. Ez azt jelenti, hogy május 3-án újra elindulnak a korábban megvásárolt bérletek, így azokkal nincsen további teendőtök.

Aki 12 / 8 / 6 alkalmas bérletet vásárolt, azok a fel nem használt alkalmakat kapják vissza azzal az érvényességi idővel, ami a bérleten megmaradt. Vagyis aki 12 alkalmas bérletet vásárolt és a bezárás napján 11 alkalma volt még, amit még 80 napig használhatott volna fel, az 11 alkalmat és 80 napot fog visszakapni a nyitás napján.

Aki havi korlátlan bérletet vásárolt, az pedig a megmaradt napokat kapja vissza. Vagyis ha a zárás napján még 28 nap maradt a kártyán, akkor 28 napot fog visszakapni.

Kik jöhetnek edzeni?

Elsősorban az látogathatja szabadon az edzőtermünket, aki a jelenlegi rendelet szerint – kortól függetlenül – versenysportolói leigazolással rendelkezik vagy igazolhatóan a védettek körébe tartozik.

Milyen edzések lesznek? Órarend van már?

Eleinte napi 3-4 csoportos edzést tervezünk megtartani, míg box edzéseinkről box edzőnktől, Nyéki George-tól tudtok érdeklődni. Az edzések időpontjairól pedig az Órarendben fogtok értesülni. Elérhető lesz itt: https://yakuzafitness.hu/orarend/

Zuhanyzót tudunk-e használni?

Igen, a zuhanyzót és a WC-t lehet használni.

Nem akarok meghalni az első edzésen. Mire számítsak?

Az edzések igazodni fognak az eltelt időszakhoz, tehát az első hetekben könnyebb terhelésű edzésekkel várunk Benneteket. A célunk az, hogy Mindenki jól érezze magát, így fokozatosan vesszük fel a ritmust és közben figyelünk arra, hogy Mindenki a saját személyes komfortzónáján belül mozoghasson.

Új órajegy és bérlet

Szeretnénk megalapozni a Yakuza Fitness jövőjét, így ennek érdekében cégünk olyan új órajegyet és bérleteket vezet be, melyek a hosszú távú együttműködést tartják szem előtt. Még ebben a gazdasági helyzetben is meg szeretnénk tenni minden tőlünk telhetőt anélkül, hogy Ti is felesleges kockázatot vállalnátok. Így a következőképpen alakul a Yakuza Fitness Árlistája:


SZÉP Kártyával 2021 év végéig ezentúl bármelyik alszámláról kifizethető az edzés.
Az edzéseinket hosszú távon szeretnénk fenntartani, így úgy döntöttünk, hogy a bérlethosszabbítást megszüntetjük. A korábbról visszaállított bérletek esetében sem fogjuk már alkalmazni a hosszabbítás lehetőségét.

Kollégáink és Munkatársaink számára a cég fenntartása mellett biztos fizetést szeretnénk adni, így a jövőben már csak 10%-os kedvezményt tudunk biztosítani számotokra.SZÉP Kártya fizetési lehetőségek

A 178/2021-es kormányrendelet értelmében 2021. április 25-től év végéig minden SZÉP kártya elfogadóhelyen mindhárom zsebről (alszámláról) lehet fizetni. Így ezentúl a Yakuza Fitness-nél is lehetőségetek van az MKB, OTP Széchenyi Pihenőkártya és K&H SZÉP Kártyák bármelyik alszámlájáról kifizetni az edzéseiteket.


Mi történik, ha mégis bezárni kényszerültök, de én időközben vásároltam bérletet?

Az újonnan vásárolt bérletek esetében, ha úgy adódna, hogy nincs más választásunk mint bezárni, akkor visszafizetjük a bérleteken megmaradt alkalmakat Nektek.


Döntéseink hátterében az áll, hogy rendkívül hosszú kihagyás után kell újra felépítenünk magunkat és a helyzet még korántsem tisztázódott a jövőt illetően. Sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudjuk, hogy a jövőben várható-e valamilyen céges változás, de mi igyekszünk a lehető legpozitívabb irányba terelni az edzőterem sorsát.

A Yakuza Fitness köszönti régi Sporttársait és üdvözöli legújabb Vendégeit:

dr. Varga Alexandra
ügyvezető igazgató

Kiss László
szakmai igazgató
tulajdonos