Regisztráció

Tegyük fel, hogy eldöntötted, hogy ha törik, ha szakad, Te akkor is eljössz edzeni. Először is, engedd meg, hogy gratuláljunk döntésedhez, újrakezdőknek az újrakezdéshez. Másodszor is, nincs más dolgod, mint edzéscuccoddal feljönni az ETO Park 2. emeletére és megtalálni a Yakuza Fitness elnevezésű termünket. 😃


Első alkalommal próbaképpen egy vendég kártyát biztosítunk számodra, hogy be tudj jutni kiválasztott edzésedre és hogy hozzáférhess öltözőszekrényeink egyikéhez. Ha tetszett és továbbra is jönni szeretnél, akkor nincs más dolgod, mint kitölteni regisztrációs lapunkat, ahol eldöntheted, hogy milyen konstrukcióval szeretnéd kiváltani kártyádat. Ezt követően dönthetsz, hogy mit töltesz fel a jövőben a kártyára: napi jegyet vagy bérletet.


Klubunk zárt körű, beléptető rendszerünk automatizált, így ahhoz, hogy rendszeresen edzhess nálunk először is

Yakuza Fitness Regisztrációs Lap 2021

  • meg kell váltanod kártyádat vagy annak karon hordható verzióját, a karkötőt, melynek egy egyszeri díja van. (Figyelem! A díj nem kaució.) Válassz különböző verzióinkból:

    • Csak a kártyát szeretnéd megvásárolni ajándék alkalmak nélkül: 1.000 Ft

    • Kártyát szeretnél vásárolni ajándék 2 alkalommal: 2.500 Ft

    • Karkötőt szeretnél ajándék 1 alkalommal: 2.500 Ft

Az ajándék alkalmakat kizárólag csoportos edzéseinken használhatod fel, így csakis CrossCore, ABS és Nyújtás óráinkon.

Kizárólag első alkalommal biztosítunk vendég kártyát, azért, hogy el tudjátok dönteni, hogy a jövőben is szeretnétek-e igénybe venni szolgáltatásainkat.