Hány alkalmam maradt a kártyámon?

Emlékszel még arra, hogy egy edzésre hogyan kell előre bejelentkezni a https://secure.myoptime.eu/fit/login oldalán, hogy már csak a forgó villához kelljen menni? Ha nem, akkor kattins ide, hogy segíthessünk.

1. Ha igen, akkor csak annyit írnék, hogy az “Adatlapom” menüpont alatt.

2. Ha nem, akkor meg kövesd a következő itinert.

  1. Nyisd meg internetböngészöd és írd bele annak URL címsávjába (ahol a http://www.google.hu van írva) a következőt vagy kattints rá erre a hivatkozásra: https://secure.myoptime.eu/fit/login

  2. Vedd elő a Yakuza Fitness-es kártyádat.

  3. Írd be a következő adatokat. A felhasználónév: a kártyaszámod lesz, a jelszó 123456. Ne aggódj, semmilyen szenzitív adat nem kerül feltüntetésre, de a jelszó megváltoztatható és mi is ezt ajánljuk. Persze kártyádat kezeld legalább olyan gondosan, mint a bankkártyádat.

  4. Miután rányomtál a Bejelentkezés gombra és bejelentkeztél, azután keresd meg az “Adatlapom” menüpontot és olvasd le, még hány alkalmad maradt a kártyán.

Jelenleg a rendszer a csak élő bérletek esetén tudja megmutatni, hogy hány alkalom maradt a kártyán. A lejárt bérlet alkalmait a recepción tudod lekérdezni.

Tudom, tudom nyilván a Kolléganő is meg tudja mondani, ha már egyszer ott áll a pultban, de ha épp kávét főz vagy shaket készít és akkor épp nem Neked, akkor se haragudj meg rá. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél gördülékenyebben haladjon a világ.