Hány alkalmam maradt a kártyámon?

Emlékszel még arra, hogy egy edzésre hogyan kell előre bejelentkezni a http://www.optime.hu oldalán, hogy már csak a forgó villához kelljen menni?

1. Ha igen, akkor csak annyit írnék, hogy az “Adatlapom” menüpont alatt.

2. Ha nem, akkor meg kövesd a következő itinert.

  1. Nyisd meg internetböngészöd és írd bele annak URL címsávjába (tudod ahol a http://www.google.hu van írva) a következőt vagy kattints rá erre a hivatkozásra: www.optime.hu

  2. Vedd elő a Yakuza Fitness-es kártyádat.

  3. Írd be a következő adatokat. A felhasználónév: a kártyaszámod lesz, a jelszó 123456. Ne aggódj, a jelszó megváltoztatható, de ha bárki is belépne kártyaszámoddal, semmilyen adatot nem szerezhetne meg, mivel az oldalon nem lehetséges az online fizetés, illetve nem olvasható veled kapcsolatos bármilyen szenzitív adat. Persze kártyádat kezeld legalább olyan gondosan, mint a bankkártyádat.

  4. Miután rányomtál a bejelentkezés gombra és bejelentkeztél, azután keresd meg az “Adatlapom” menüpontot és olvasd le, még hány alkalmad maradt a kártyán.

Tudom, tudom nyilván a Kolléganő is meg tudja mondani, ha már egyszer ott áll a pultban, de ha épp kávét főz vagy shaket készít és akkor épp nem Neked, akkor se haragudj meg rá. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél gördülékenyebben haladjon a világ.